Wijziging aansturing

KOKO Kinderopvang groeit. Die lijn zetten we graag door! Met oog op die ambitie hebben wij geworven voor een tweede regiomanager naast Esther Verheul. Na een uitgebreid selectietraject zijn wij verheugd te melden dat Ellemiek Janse per 1 juni de functie van regiomanager vervult. Ellemiek zet zich al geruime tijd in als locatiemanager en heeft in die rol steeds meer overstijgende verantwoordelijkheden op zich genomen. In deze volgende stap in haar ambitie krijgt zij de kans zich te ontwikkelen tot regiomanager. Zo kunnen de groeiambities van KOKO Kinderopvang en Ellemiek elkaar versterken!

Ellemiek krijgt de locaties in De Meern en ‘oud’ Vleuten onder zich

Oftewel, Olleke Bolleke, MikMak Mini, MikMak Maxi, het Piratenschip, het Kraaiennest,  de Veldmuis, Villa Veldmuis, Boerderij de Balije, HotoldeBotol, UitdeKunst en Piek-o-Bello. Esther Verheul behoudt de locaties in Reeuwijk, Montfoort, Linschoten en de locaties in ‘nieuw’ Vleuten: het Papegaaiennest; Kabaal (alle locaties), Kiekeboe, de Tovertuin, de Toverboom, de Toverkunst, het Zandkasteel en Atlantis.

Wij kijken uit naar de extra impuls die KOKO Kinderopvang hiermee krijgt en wensen Ellemiek heel veel succes in haar nieuwe functie.

31 mei 2018