Werken bij KOKO

Ontwikkelingskansen
Werken bij KOKO betekent ontwikkelingskansen voor jou! Door middel van o.a. studiedagen, trainingen en cursussen bieden we je de mogelijkheid om te groeien in je vak. En die groei is goed voor jou en voor de organisatie. Naast het uitvoerende werk op de groep zijn er veel mogelijkheden om je in te zetten: bijvoorbeeld als werkbegeleider, BHV-er, auditor, maar ook door deelname aan een klankbordgroep van pedagogisch medewerkers die zich inzetten om ontwikkelingen op pedagogisch gebied te bespreken en hierover te adviseren.

Uitdagend pedagogisch beleid
Werken bij KOKO betekent verder werken in een organisatie met een heldere, kindgerichte visie en een uitdagend pedagogisch beleid. Een visie en beleid waarop je als medewerkers invloed kunt uitoefenen. Als je bij ons komt werken, verwachten we dat je verantwoordelijkheid wilt nemen, kinderen bij hun ontwikkeling wilt begeleiden en leuke uitdagende activiteiten wilt organiseren, en dat je creatief en initiatiefrijk bent. Bij ons werk je samen in een actief, gemotiveerd en enthousiast team waarbij professionaliteit en hart voor kinderen natuurlijk voorop staan.

Wij zijn op zoek naar jou!
KOKO Kinderopvang is op zoek naar jou! We gaan graag samen met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Kijk snel in ons vacatureoverzicht.
Vragen?
Wij bellen u wanneer het u uitkomt.
Direct contact?
Bel: 030 - 677 15 52
Facebook
Bekijk niet-mobile website