Vacature Baas van Morgen

bureau-baas-van-morgen

Wij zijn op zoek naar een Baas van Morgen voor één dag. Deze vacature is tot stand gekomen in samenwerking met JINC.

Jouw profiel

Als ‘Baas van Morgen’ kun jij je als geen ander verplaatsen in kinderen. Jij weet welke activiteiten zij gaaf vinden en kunt dit vertalen naar snel uit te voeren oplossingen. Je bent representatief, enthousiast en durft eerlijk en oprecht te zijn. Daarnaast kun je bergen werk verzetten in één dag.

Wat je mag verwachten

Je mag jouw talenten laten zien in een unieke functie die niet voor iedereen is weggelegd. Je wordt een-op-een begeleid in je nieuwe functie. Je lunch hoef je niet zelf mee te nemen. Daarnaast ontmoet je interessante mensen. Jouw bevindingen worden gebruikt als adviesvraagstuk voor het management.

Typisch KOKO Kinderopvang

KOKO Kinderopvang is door jarenlange ervaring dé lokale kinderopvangorganisatie in Vleuten – De Meern en omstreken. KOKO biedt professionele opvang in voor het merendeel kleinschalige locaties. We hebben oog voor de wensen en behoeften van de kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. KOKO wil een fijne plek voor kinderen creëren, die uitnodigt tot spelen, ontdekken en ontwikkelen. Een gezonde ontwikkeling en een gezonde levensstijl houden we daarbij voor ogen. KOKO staat voor kwalitatief goede kinderopvang tegen een relatief lage prijs en onderscheidt zich door een respectvolle werkhouding, waardoor zowel ouders en hun kinderen als medewerkers zich gewaardeerd en gezien voelen. KOKO wil een werkgever zijn, waar mensen met plezier werken doordat ze uitgedaagd worden zich verder te ontwikkelen.

Meer informatie

Deze vacature is tot stand gekomen in samenwerking met JINC. Voor meer informatie kun je terecht bij Annuska Tielen, adviseur marketingcommunicatie. Zij is bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag via telefoonnummer 010 286 27 77.

19 januari 2018