Opvoedcoach

Opvoeden is leuk, maar soms lastig en verwarrend. Iedereen heeft weleens vragen over opvoeden. Waarom werkt mijn aanpak niet? Wat zou ik anders kunnen proberen? Hoe maak ik de avondmaaltijd weer gezellig? Vanaf wanneer kan ik mijn kind alleen laten buitenspelen? Wij hebben een professional die met u meedenkt. Hieronder staan enkele opvoedkwesties. Heeft u zelf een vraag? Stuur dan een bericht naar:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   


Mediagebruik


Mijn zoon Tijl (7 jaar) kijkt het liefst de hele dag naar een beeldscherm. Het maakt niet uit of dit de tablet, de computer of de televisie is. Ik bedenk van alles om te doen, maar steeds weer krijg ik de vraag of hij op de tablet mag. Het voelt niet goed, maar hoe ga ik hier mee om?

Lees meer...

Eenkennigheid


Onze zoon Remco (9 maanden) is een actief, speels mannetje. Hij  was altijd een allemansvriend. Je kon hem rustig bij iedereen achterlaten. Sinds kort is dat niet meer het geval. Hij huilt al als we bij mijn zus zijn en ik even naar het toilet ga. Ik snap niet zo goed waar dit ineens vandaan komt.

Lees meer...

Veelprater


Vraag: mijn zoon van vier jaar praat de hele dag door met mij. Hij stelt continu vragen en wanneer ik een antwoord geeft, stelt hij alweer een volgende vraag. Ik word er moe van en kan nauwelijks met mijn partner praten. Hij zit er steeds tussen.

Lees meer...

Moeite met lezen


Mijn dochter van 7 heeft wat moeite met lezen. School heeft aangeraden om thuis wat vaker te oefenen, maar mijn dochter is totaal niet gemotiveerd. Wat kan ik daar aan doen?

Lees meer...

Middagslaapje


Onze dochter van 3 wil niet meer slapen tussen de middag. Ik denk dat ze nog wel een middagdutje kan gebruiken, want om 17.00 uur is er geen land met haar te bezeilen.  Wat raadt u aan?

Lees meer...

Vragen?
Wij bellen u wanneer het u uitkomt.
Direct contact?
Bel: 030 - 677 15 52
Facebook
Bekijk niet-mobile website