Denk met ons mee

KOKO Kinderopvang hecht veel belang aan de samenwerking met ouders. Een Oudercommissie behartigt en vertegenwoordigt de belangen van kinderen en ouders met betrekking tot de opvang van de kinderen.

Een Oudercommissie adviseert de leidinggevende ten aanzien van bijvoorbeeld het kwaliteitsbeleid binnen een locatie, de locatiegids, voedingsaangelegenheden, risico-inventarisatie, veiligheid en gezondheid, openingstijden, klachtenregeling en de prijs. Ieder cluster binnen KOKO Kinderopvang heeft één of meerdere Oudercommissie(s). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Oudercommissie of leidinggevende van de locatie.

 Locatie Contactgegevens OC 
Olleke Bolleke Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
het Piratenschip Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Veldhuizen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
de Tovertuin Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
het Zandkasteel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vleuten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Boerderij de Balije Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het Papegaaiennest Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Naast de verschillende Oudercommissies bestaat er binnen KOKO een overkoepelende oudercommissie. Deze commissie bespreekt samen met directie algemene zaken en ontwikkelingen binnen KOKO Kinderopvang. Vanuit Oudercommissie is er één afgevaardigde die zitting heeft in deze Overkoepelende Oudercommissie. Ook hebben de Oudercommissies adviesbevoegdheden gemandateerd aan de Overkoepelende Oudercommissie.

De Oudercommissie en de Overkoepelende Oudercommissie werken allebei via een eigen regelement.
Reglement Oudercommissie
Reglement Overkoepelende Oudercommissie

Vragen?
Wij bellen u wanneer het u uitkomt.
Direct contact?
Bel: 030 - 677 15 52
Facebook
Bekijk niet-mobile website