Over KOKO Kinderopvang

“Mag ik morgen weer!” Het grootste compliment dat je als kinderopvangorganisatie kan krijgen van een kind. Een kind dat zich veilig en vertrouwd voelt en met plezier naar een van onze locaties komt. De locaties van KOKO Kinderopvang liggen verspreid in Vleuten-De Meern, Leidsche Rijn, Linschoten, Montfoort en Reeuwijk. Grotendeels in de nabijheid van basisscholen.
KOKO Kinderopvang biedt een plek waar kinderen met plezier naartoe gaan. Met onze kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang bieden we voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind. Wij bieden veilige, vertrouwde en zorgzame kinderopvang. Zo heeft uw kind een fijne dag en hoeft u zich geen zorgen te maken.

Onze visie op kinderen

Wij luisteren naar kinderen. Wat hebben zij nodig? En helpen hen zo te ontwikkelen en te functioneren in de wereld van de toekomst. Wij laten kinderen zelf ontdekken wat hun kracht is en hoe zij groot willen worden. Behalve dat kinderen spelen leuk vinden, leren zij door te spelen. Waardoor zij ervaringen opdoen en vaardigheden ontwikkelen. Bij KOKO Kinderopvang ligt de nadruk op het opdoen van ervaringen, niet op het presteren. Omdat kinderen situaties op verschillende wijze beleven, is het eindresultaat voor ieder kind anders. Zo kleurt een kind op zijn eigen manier de wereld. Lees meer over onze pedagogische visie ‘Samen de Wereld Kleuren’.