Samenvoegen van de locaties voor ouders met een cruciaal beroep

Vanaf maandag 8 februari zijn onze kinderdagverblijven en peuteropvanglocaties weer volledig geopend. U kunt uw kind weer naar de eigen locatie brengen. Onze BSO-locaties zijn momenteel alleen open voor kinderen van ouders met een cruciaal beroep. Als in een gezin één ouder een cruciaal beroep uitvoert, is het verzoek om zoveel mogelijk zelf de kinderen op te vangen. Klik hier voor de lijst met cruciale beroepen.

Op deze pagina vindt u een overzicht waarop kunt zien naar welke locatie u uw kind kan brengen.

0 tot 4 jaar: kinderdagverblijf en peuteropvang

Vanaf maandag 8 februari zijn onze kinderdagverblijven en peuteropvanglocaties weer volledig geopend. U kunt uw kind weer naar de eigen locatie brengen.

4 tot 13 jaar: buitenschoolse opvang

Wanneer uw kind normaal gesproken naar een buitenschoolse opvang (BSO) van KOKO Kinderopvang gaat en u heeft een cruciaal beroep, dan is uw kind tot en met vrijdag 26 februari welkom op de dagen en tijden die u altijd afneemt. In verband met het aantal kinderen dat naar de opvang komt, hebben wij sinds maandag 4 januari locaties samengevoegd. Hieronder in het schema kunt u zien welke locaties gesloten zijn en waar u uw kind kan brengen.

 Locaties die gesloten zijn: Locatie is samengevoegd met:
BSO Piek-O-Bello BSO UitdeKunst
Kortland 22, Vleuten
BSO Kabaal Bovenbouw BSO Kabaal
Bovenkerkweg 78, Montfoort

Geen cruciaal beroep, breng uw kind dan niet naar de BSO
Kinderen van ouders die geen door de overheid vastgesteld cruciaal beroep hebben, kunnen hun kind niet naar de buitenschoolse opvang brengen. Zo zorgen we er samen voor dat de samenleving blijft draaien en besmetting zoveel mogelijk voorkomen wordt.

Kwetsbare kinderen
Kinderen in een kwetsbare positie kunnen wel naar de BSO. Overleg dit met uw locatiemanager.

Hoe houden we u op de hoogte

Zodra de situatie verandert, brengen wij u op de hoogte. Dat doen wij onder andere via de Flexkids Ouderapp en e-mail (houd ook uw spambox in de gaten).

Vragen

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze collega’s van afdeling Klantcontact & Advies. Via telefoonnummer: 030 – 677 15 52. Of stuur een e-mail naar info.corona@swkgroep.nl.

5 februari 2021