Samenvoegen van de locaties voor ouders met een cruciaal beroep

Momenteel is een aantal van onze locaties open voor kinderen van ouders met een cruciaal beroep. Als in een gezin één ouder een cruciaal beroep uitvoert, is het verzoek om zoveel mogelijk zelf de kinderen op te vangen. Klik hier voor de lijst met cruciale beroepen.

Op deze pagina vindt u een overzicht waarop kunt zien naar welke locatie u uw kind kan brengen.

0 tot 4 jaar: kinderdagverblijf 

Wanneer uw kind normaal gesproken naar een kinderdagverblijf van KOKO Kinderopvang gaat en u heeft een cruciaal beroep, dan is uw kind tot en met vrijdag 22 januari welkom op de dagen die u altijd afneemt.

2 tot 4 jaar: peuteropvang

Wanneer uw kind normaal gesproken naar een peuteropvanglocatie van KOKO Kinderopvang gaat en u heeft een cruciaal beroep, dan is uw kind tot en met vrijdag 22 januari welkom op de dagen die u altijd afneemt. In verband met het aantal kinderen dat naar de opvang komt, hebben wij sinds maandag 4 januari locaties samengevoegd. Hieronder in het schema kunt u zien welke locaties gesloten zijn en waar u uw kind naar toe kan brengen.

 Locaties die gesloten zijn:  Locatie is samengevoegd met:
Peuteropvang Hotoldebotol KDV HotoldeBotol
Kortland 21, Vleuten
Peuteropvang Kiekeboe KDV Kiekeboe
Laan van Rapijnen 30, Linschoten
Peuteropvang het Papegaaiennest KDV het Papegaaiennest
Hooiweide 6, Reeuwijk
Peuteropvang de Veldmuis KDV de Veldmuis
St. Pietersberg 12a, De Meern
Peuteropvang Voorn Peuteropvang de Kleine Alm
Derde Oosterparklaan 71, Leidsche Rijn
Peuteropvang het Zand Peuteropvang Waterwin
Musicallaan 104, Leidsche Rijn
Peuteropvang het Zandkasteel KDV het Zandkasteel
Teunisbloemlaan 44, Vleuten

4 tot 13 jaar: buitenschoolse opvang

Wanneer uw kind normaal gesproken naar een buitenschoolse opvang (BSO) van KOKO Kinderopvang gaat en u heeft een cruciaal beroep, dan is uw kind tot en met vrijdag 22 januari welkom op de dagen en tijden die u altijd afneemt. In verband met het aantal kinderen dat naar de opvang komt, hebben wij sinds maandag 4 januari locaties samengevoegd. Hieronder in het schema kunt u zien welke locaties gesloten zijn en waar u uw kind kan brengen.

 Locaties die gesloten zijn: Locatie is samengevoegd met:
BSO Piek-O-Bello BSO UitdeKunst
Kortland 22, Vleuten
BSO Kabaal Bovenbouw BSO Kabaal
Bovenkerkweg 78, Montfoort

Geen cruciaal beroep, breng uw kind dan niet naar de opvang

Kinderen van ouders die geen door de overheid vastgesteld cruciaal beroep hebben, kunnen hun kind niet naar de opvang brengen. Zo zorgen we er samen voor dat de samenleving blijft draaien en besmetting zoveel mogelijk voorkomen wordt.

Kwetsbare kinderen

Kinderen in een kwetsbare positie kunnen wel naar de kinderopvang. Overleg dit met uw locatiemanager.

Hoe houden we u op de hoogte

Zodra de situatie verandert, brengen wij u op de hoogte. Dat doen wij onder andere via de Flexkids Ouderapp en e-mail (houd ook uw spambox in de gaten).

Vragen

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze collega’s van afdeling Klantcontact & Advies. Via telefoonnummer: 030 – 677 15 52. Of stuur een e-mail naar info.corona@swkgroep.nl.

15 december 2020