Ook nu kunt u uw kind bij ons inschrijven

U zoekt kinderopvang, wij bieden kinderopvang. En ook in deze tijd waarin de coronamaatregelen gelden, kunt u uw kind bij ons inschrijven. Op 11 mei gaan onze locaties weer open en daar zijn wij erg blij mee!

U bent bij ons van harte welkom. Schrijf uw kind hier direct en vrijblijvend in. Dan nemen wij daarna contact met u op en bespreken we de mogelijkheden.

Kinderdagverblijf Buitenschoolse opvang Peuteropvang

Uw kind inschrijven tijdens de coronacrisis? Zo werk het!

Wij snappen dat het uitzoeken van een geschikte kinderopvang voor uw kind in deze bijzondere tijd anders is dan anders. Een rondleiding op locatie gaat op een andere manier en wellicht kan uw kind pas later starten dan gepland. Maar wij zijn er om u hierbij te helpen.

Kan ik mijn kind inschrijven? En hoe gaat dat?

Ja, dat kan. U kunt het inschrijfformulier op onze website invullen. Dat is geheel vrijblijvend. Nadat we het van u ontvangen hebben, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Pas nadat alles duidelijk besproken en afgesproken is, sturen wij u een plaatsingsovereenkomst. De plaatsing is definitief wanneer u de overeenkomst getekend heeft.

Is het mogelijk om een rondleiding te krijgen op de locatie die mijn voorkeur heeft?

Normaal gesproken wel. Maar door de coronamaatregelen kunnen wij momenteel geen fysieke rondleidingen geven. Wanneer u een rondleiding wilt aanvragen, vul dan het aanvraagformulier in.
De locatiemanager belt u daarna om telefonisch vrijblijvend kennis te maken en uw vragen en wensen te bespreken. Eventueel kan zij u door middel van beeldbellen meenemen door de locatie. En bij een aantal van onze locaties kunt u al een digitale rondleiding bekijken.

Locaties Kinderdagverblijf Locaties Buitenschoolse opvang Locaties Peuteropvang