Nieuws

Internet en digitale media zijn voor de generatie kinderen die nu opgroeit vanzelfsprekend. In hun vrije tijd pikken ze veel mediawijze vaardigheden op. Van 17 t/m 24 november vindt de landelijke Week van de Mediawijsheid plaats. Met deze week wordt aandacht gevraagd voor het belang van mediawijsheid voor kinderen.

Speciaal voor u is locatie de Tovertuin van KOKO Kinderopvang op zaterdag 2 december geopend! Zo kunt u uw voorbereidingen treffen voor de drukke feestmaand. En uw kind(eren) mag/mogen gratis naar onze opvang.

Donderdag 19 oktober organiseert KOKO Kinderopvang een War Child Dag voor alle BSO-kinderen vanaf 8 jaar. Een bijzondere dag met een mooie verrassing voor de kinderen. Maar ook een dag om stil te staan bij de problemen die leeftijdsgenoten hebben elders in de wereld. Door het vormen van een levend peace-teken lieten de kinderen zien mee te leven met kinderen in oorlogsgebieden.

Handig! Met deze webapp kunt u supersnel naar onze nieuwe website voor de leukste kinderactiviteiten. Dat betekent snel en makkelijk veel inspiratie voor de leukste activiteiten voor uw kinderen. Dus nooit meer kinderen die zich vervelen!

Van 2 tot en met 8 oktober 2017 vond landelijk de Week van de Opvoeding plaats. De Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders, kinderen, jongeren en professionals. Op onze locaties hebben we aandacht besteed aan deze bijzondere week.

Een zonovergoten dag, prachtige locatie en een recordaantal bezoekers. Het Leidsche Rijn Festival was dit jaar een groot succes. En KOKO was erbij.

De Kinderboekenweek vindt plaats van 4 t/m 15 oktober 2017. Het thema is dit jaar griezelen met als motto Gruwelijk eng! Op onze locaties besteden wij aandacht aan de Kinderboekenweek.

Stichting SWKGroep is de nieuwe sponsor van de Nederlandse waterpolodames. SWKGroep is een onderneming in kinderopvang, buurtwerk en zorg, met als visie dat sport, bewegen en gezonde voeding van groot belang zijn voor de ontwikkeling van kinderen.

In mei en juni hebben alle medewerkers van de BSO’s van Boerderij de Balije en de Veldmuis en een aantal van het Zandkasteel aan de training Vreedzaam deelgenomen.