Nieuws

Op woensdag 18 september organiseert KOKO Kinderopvang een sushi-speeddate voor mensen die op zoek zijn naar een leuke en uitdagende baan in de kinderopvang. Kom voor sushi én een goed gesprek naar de speeddate om kennis met ons te maken! Dan kijken we samen welke mogelijkheden er voor jou zijn in de kinderopvang.

Ruim 10.000 enthousiaste kinderen en 2100 medewerkers maakten in totaal 50.000 koprollen. De kinderen van KOKO Kinderopvang bekeken de wereld op zijn kop. Na vele trainingsuren rolden zij op 2 juli op een spectaculaire manier het nieuwe themajaar de Wondere Wereld in. De SWKGroep, waar wij onderdeel van zijn, vestigt hiermee het Wondere Wereldrecord Koprollen.

Ga je mee op wereldreis? Vandaag is de start van ons nieuwe themajaar. Kinderen ontwikkelen spelenderwijs. Daarom legt de SWKGroep, waar KOKO Kinderopvang onderdeel van is, vanuit de pedagogische visie, jaarlijks de focus op een thema. Dit jaar is dat de ‘Wondere Wereld’.

KOKO Kinderopvang vaardigde haar kampioen Pieter af tijdens de finale van het SWKGroep schaaktoernooi. Uit ruim 10.000 kinderen die leerden schaken kwamen zes finalisten. Zij maakten het elkaar behoorlijk lastig. Pieter bleek een waardige deelnemer. Vol goede moed en met een geheven hoofd hield hij vol en deed een aantal meesterlijke zetten.

Een strijd tussen koningen en koninginnen, gestreden door kinderen. Op 23 mei bereikte deze zijn hoogtepunt: de finale van het schaaktoernooi van KOKO Kinderopvang. De afgelopen tijd hebben de kinderen van de buitenschoolse opvang leren schaken. De kinderen van zeven jaar en ouder voerden het geleerde direct uit in een spannend toernooi. Pieter mag zich de schaakkoning van KOKO Kinderopvang noemen. Hij mag door naar de grote finale van het SWKGroep schaaktoernooi.

Van 1 t/m 7 juni 2019 vindt voor de tweede keer De week van de Ouder plaats. Een initiatief om aandacht te vragen voor aansluiting bij de leefwereld van ouders en hun ouderschap.