Buiten de lijntjes


Van 2 oktober tot en met 8 oktober 2017 vindt landelijk de Week van de Opvoeding plaats. De Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, mede-opvoeders, kinderen, jongeren en professionals.  Op onze locaties besteden we aandacht aan deze bijzondere week in de vorm van een ouderavond, koffieochtend of een ouder- en kindactiviteit.

Lees meer...

Medewerkers betrokken bij thema Water


Ieder jaar werken de organisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep met een themajaar. Kinderen leren en ontwikkelen spelenderwijs. Daarom wordt jaarlijks de focus gelegd op een thema. In juli is het spetterende Jaar van Water gestart. Via het thema doet uw kind nieuwe ervaringen op en ontdekt en ontwikkelt zo zijn of haar talenten. Ook onze medewerkers worden volop betrokken bij dit thema.

Lees meer...

Edgar Kannekens lid Raad van Bestuur SWKGroep


KOKO Kinderopvang is onderdeel van Stichting SWKGroep. De Raad van Toezicht en Raad van Bestuur van de SWKGroep zijn verheugd om mee te delen dat per 1 september 2017 Edgar Kannekens is aangetreden als lid van de Raad van Bestuur van de SWKGroep.

Lees meer...

Dag van de gezonde kinderopvang


Op 8 september is het de dag van de gezonde kinderopvang. Onze pedagogische visie 'Samen de Wereld Kleuren' staat vanzelfsprekend ook voor een gezonde ontwikkeling van kinderen. Niet alleen op 8 september, maar dagelijks het hele jaar door.

Lees meer...

SWKGroep sponsort Nederlands dames waterpoloteam


Stichting SWKGroep is de nieuwe sponsor van de Nederlandse waterpolodames. SWKGroep is een onderneming in kinderopvang, buurtwerk en zorg, met als visie dat sport, bewegen en gezonde voeding van groot belang zijn voor de ontwikkeling van kinderen. Voorafgaand aan de waterpolo-interland in Utrecht werd de sponsorovereenkomst getekend in het bijzijn van een groep enthousiaste kinderen.

Lees meer...

Vragen?
Wij bellen u wanneer het u uitkomt.
Direct contact?
Bel: 030 - 677 15 52
Facebook
Bekijk niet-mobile website