Buitenschoolse opvang Kabaal Plus

Adres
Buitenschoolse opvang Kabaal Plus
G. van Damstraat 83 b
3417 WD Montfoort

Clustermanager
Anja Boot

Telefoon
06 - 155 326 73
06 - 30 41 36 50

E-mail
kabaal.lm@kokokinderopvang.nl

Openingstijden
Iedere werkdag na schooltijd tot 18.00 of tot 18.30 uur. In vakanties de hele dag van 7.30 tot 18.30 uur.

Scholen
Graaf Jan van Montfoort
Heeswijkschool
Hobbitstee
Howiblo

Wat bieden wij?

BSO Kabaal Plus biedt op dinsdag en donderdag opvang aan voor kinderen van 7 t/m 8 jaar  in een veilige omgeving waar uw kind  zich thuis voelt. Zo kan uw kind uitrusten van de dag en zijn/haar verhaal kwijt. Wij werken met het activiteitenprogramma Fit & FUN, waarin workshops van vakantie tot vakantie aan worden geboden. Belangrijke onderdelen hierin zijn sport, spel, bewegen en creativiteit. Drie dagen per week maken wij gebruik van de sporthal. We doen hier allerlei sportieve activiteiten.

Uw kind mag zelf kiezen wat hij/zij wil doen. Het is tenslotte vrije tijd. Wel proberen wij uw kind te stimuleren om mee te doen aan activiteiten. Kinderen mogen bij ons meedenken over de activiteiten, het speelgoed en de regels die we hanteren. Zo wordt het opvang waar ieder kind zich thuis voelt!

Op de andere dagen vind de opvang plaats op BSO Kabaal. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen terecht bij Kabaal Bovenbouw.

Ligging

BSO Kabaal Plus is gevestigd in de gezamenlijke aula van de Graaf Jan van Montfoortschool, de Howiblo en de Hobbitstee. De BSO maakt gebruik van het grote speelplein van de Howiblo en van het vlakbij gelegen voetbal- en hockeyveld.

Inschrijven Tarieven Locatiegids

Bekijk niet-mobile website