Buitenschoolse opvang Kiekeboe

Adres
Buitenschoolse opvang Kiekeboe
Laan van Rapijnen 30
3461 GH Linschoten

Clustermanager
Anja Boot

Telefoon
0348 - 49 85 82
06 - 30 41 36 50

E-mail
kiekeboe.lm@kokokinderopvang.nl

LRKP-nummer
720500333

Openingstijden
Op maandag tot en met vrijdag voorschoolse opvang vanaf 07.30 uur. Na schooltijd van maandag tot en met vrijdag tot 18.00 uur.

Scholen
Prins Clausschool
Timotheusschool

Wat bieden wij?

Wij bieden zowel voor- als naschoolse opvang. Voor de naschoolse opvang zijn er drie groepen. De Toppertjes, voor kinderen van 4 t/m 7 jaar. De Kanjers voor kinderen van 7 tot en met 8 jaar en de Banjers voor de oudste kinderen.

Voor de jongste kinderen is er een afgeschermde buitenplaats met een zandbak en verschillende buitenspeelmaterialen. Voor het buitenspelen maken we gebruik van het plein van de Timotheusschool.  De oudste kinderen worden in een aparte ruimte opgevangen. Hier mogen ze lekker 'chillen’ en leuke leeftijdgerichte activiteiten doen. Ook kan uw kind op de BSO huiswerk maken. Eventueel met begeleiding van de pedagogisch medewerker. De oudste kinderen maken gebruik van de speelpleinen van de scholen.

Wij werken met FIT & FUN, een activiteitenaanbod met workshops van vakantie tot vakantie. We kunnen iedere dag gebruikmaken van de speelzalen in de Brede Vaart. Ook het ecopark wordt regelmatig bezocht. Iedere dag wordt er een sportactiviteit aangeboden.

In de vakanties en op de margedagen van de scholen is er een uitdagend en leuk activiteitenprogramma. Deze wordt samen met de kinderen gemaakt. Kinderparticipatie staat hoog in het vaandel.

Ligging

De buitenschoolse opvang is gevestigd in de Brede Vaart van Linschoten. Naast kinderdagverblijf Kiekeboe en peuteropvang Kiekeboe zijn er ook twee basisscholen, de regiobibliotheek, een Centrum voor Jeugd en Gezin en een praktijk voor fysiotherapie in het pand gevestigd. De Brede Vaart brengt mensen samen. Het is een toonbeeld van hoe kunst, cultuur, welzijn en onderwijs samenkomen op één locatie. De kleurrijke locatie ligt vlakbij de A12.

Inschrijven Tarieven IKC/GG&GD-Rapport Locatiegids

Bekijk niet-mobile website