Peuterspeelzaal het Papegaaiennest

Adres
Peuterspeelzaal het Papegaaiennest
Hooiweide 6
2811 JE Reeuwijk

Clustermanager
Liselotte Straathof

Telefoon
0182 - 39 94 11
06 - 20 44 73 44

E-mail
papegaaiennest.lm@kokokinderopvang.nl

LRKP-nummer
132181241

Openingstijden
Tijdens schookweken van maandag- tot en met vrijdagochtend van 08.30 tot 12.00 uur.

Wat bieden wij?

Spelenderwijs leert uw kind op de peuterspeelzaal in een veilige en vertrouwde omgeving. Buitenspelen vinden we heel belangrijk, zelfs met regen. Hiervoor hebben we regencapes en we vragen u voor uw kind regenlaarsjes mee te geven. We hebben een prachtige natuurtuin waarin het heerlijk is om op ontdekking te gaan. Vies worden hoort daar natuurlijk bij. U kunt uw peuter daarom beter niet al te nette kleding aantrekken. We stimuleren de peuters in hun ontwikkeling met tal van activiteiten. We maken muziek, knutselen, lezen voor en doen beweegspelletjes. We leren kinderen met elkaar te spelen.

Er wordt nauw samengewerkt met de basisscholen en het consultatiebureau. Op het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal gebruiken we het Voor- en Vroegschoolse Educatieprogramma Uk & Puk. De peuterspeelzaal is, net als het kinderdagverblijf, een uitstekende voorbereiding op de basisschool.

Ligging

De peuterspeelzaal gevestigd in een multifunctioneel gebouw, samen met de basisscholen van Reeuwijk-Brug, de bibliotheek en het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Wij hebben sinds 2013 het Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang.

Inschrijven Tarieven IKC/GG&GD-Rapport Locatiegids

Bekijk niet-mobile website