Buitenschoolse opvang het Papegaaiennest

Adres
Buitenschoolse opvang het Papegaaiennest
Meentweide 2A
2811 JG Reeuwijk

Clustermanager
Liselotte Straathof

Telefoon
0182 - 89 51 80
06 - 20 44 73 44

E-mail
papegaaiennest.lm@kokokinderopvang.nl

LRKP-nummer
192178003

Openingstijden
Voorschoolse opvang vanaf 07.00 uur (inclusief ontbijt) op maandag, dinsdag en donderdag. Iedere werkdag na schooltijd tot 18.30 uur. In de schoolvakanties van 07.30 tot 18.30 uur.

Scholen
Gerardus Majella School   
Regenboog       
Venen

Wat bieden wij?

Het Papegaaiennest biedt uw kind een veilige omgeving waar hij of zij zich thuis voelt. Zo kunnen kinderen uitrusten van de dag en hun verhaal kwijt. Daarnaast hebben wij een uitgebreid activiteitenprogramma. Belangrijke onderdelen hierin zijn natuur, sport, spel, bewegen en creativiteit. Veel activiteiten vinden buiten plaats. Ook gaan we vaak op ontdekking in het nabijgelegen Reeuwijkse Hout. Iedere middag worden er binnen ons Fit&Fun programma verschillende workshops aangeboden. Kinderen schrijven zich in voor een aantal weken deelname aan de workshops en leren dan bijvoorbeeld de basis van een sport of alles over het maken van verschillende soorten hapjes met bladerdeeg.

Wij bieden uw kind, wanneer u dit wilt, ook een warme maaltijd aan van ‘Lekkerenvers’. Ook hebben we om de maand een kinderkapper die langskomt op de locatie.

Ligging

Het Papegaaiennest is gevestigd in een multifunctioneel gebouw de Oude Tol, samen met de basisscholen van Reeuwijk-Brug, de bibliotheek en het Centrum voor Jeugd en Gezin. Wij werken nauw met elkaar samen. De ingang van onze BSO vindt u aan de schoolpleinzijde.

Inschrijven Tarieven IKC/GG&GD-Rapport Locatiegids

Bekijk niet-mobile website