Kinderdagverblijf het Papegaaiennest

Adres
Kinderdagverblijf het Papegaaiennest
Hooiweide 6
2811 JE Reeuwijk

Clustermanager
Liselotte Straathof

Telefoon
0182 - 39 94 11
06 - 20 44 73 44

E-mail
papegaaiennest.lm@kokokinderopvang.nl

LRKP-nummer
132181241

Openingstijden
Op maandag, dinsdag, donderdag kunt u tijdens schoolweken kiezen uit de tijden van 07.00 tot 18.00 uur of van 07.30 tot 18.30 uur. Op woensdag en vrijdag en tijdens schoolvakanties van 07.30 tot 18.30 uur
Wat bieden wij?
In samenspraak met u bieden wij uw kind een veilige en vertrouwde omgeving. Naast de dagelijkse verzorging proberen we uw kind te stimuleren in zijn of haar ontwikkeling door middel van een breed aanbod aan activiteiten gericht op de leeftijd van uw kind. Hieronder vallen zingen, beweegspelletjes, dansen, voorlezen en muziek maken. En natuurlijk vergeten we ook de baby’s niet. Buitenspelen vinden we heel belangrijk. We gaan dan ook elke dag met de kinderen naar buiten in onze prachtige natuurtuin, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en ontdekken. We hebben regencapes, tuinbroekjes en laarsjes. Wij bieden uw kind, wanneer u dit wilt, ook een warme maaltijd aan van ‘Lekkerenvers’. Om de maand komt er een kinderkapper langs op de locatie.

Ligging
Het kinderdagverblijf is gevestigd in een multifunctioneel gebouw, samen met de basisscholen van Reeuwijk-brug, de bibliotheek en het Centrum voor Jeugd en Gezin. In het gebouw is ook peuterspeelzaal het Papegaaiennest gevestigd.

Wij hebben sinds 2013 het Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang.

Inschrijven Tarieven IKC/GG&GD-Rapport Locatiegids

Bekijk niet-mobile website