Peuteropvang Kiekeboe

Adres
Peuteropvang Kiekeboe
Laan van Rapijnen 30
3461 GH Linschoten

Clustermanager
Anja Boot

Telefoon
0348 - 40 97 53
06 - 30 41 36 50

E-mail
kiekeboe.lm@kokokinderopvang.nl

Openingstijden
We zijn op woensdag- en vrijdagochtend geopend van 8.30 -12.00 uur.

Wat bieden wij?

Is uw kind tussen de 2 en 4 jaar? Dan is hij of zij van harte welkom bij onze peuteropvang. In onze gezellige peuteropvang Kiekeboe (groep Het Sesamstraatje) speelt uw kind in een kindvriendelijke en uitdagende ruimte met leeftijdsgenootjes. Buiten het eigen gezin. We hebben aandacht voor de natuur en gezonde voeding. Een combinatie met het kinderdagverblijf is mogelijk. En wij bieden vakantieopvang.

Peuteropvang op maat

Wij werken met de Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) methode Uk & Puk. In een combinatie van spelen en leren stimuleren wij uw kind in zijn of haar ontwikkeling. Ieder kind kan op zijn of haar eigen niveau en tempo leren. We werken samen met het consultatiebureau en de scholen.

Ligging

Peuteropvang Kiekeboe is onderdeel van kinderdagverblijf Kiekeboe en gevestigd in de Brede Vaart van Linschoten. Naast kinderdagverblijf Kiekeboe en buitenschoolse opvang Kiekeboe zijn er ook twee basisscholen, de regiobibliotheek, een Centrum voor Jeugd en Gezin en een praktijk voor fysiotherapie in het pand gevestigd. De Brede Vaart brengt mensen samen. Het is een toonbeeld van hoe kunst, cultuur, welzijn en onderwijs samenkomen op één locatie. De kleurrijke locatie ligt vlakbij de A12.

Wij hebben het Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang behaald.

Inschrijven Tarieven

Bekijk niet-mobile website