Kinderdagverblijf Kiekeboe

Adres
Kinderdagverblijf Kiekeboe
Laan van Rapijnen 30
3461 GH Linschoten

Clustermanager
Anja Boot

Telefoon
0348 - 40 97 53
06 - 30 41 36 50

E-mail
kiekeboe.lm@kokokinderopvang.nl

LRKP-nummer
178276911

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur. U kunt ook kiezen voor opvang vanaf 7.00 uur. Uw contract bestaat dan uit 11 uur i.p.v. 10,5 uur. Wij bieden halve dagopvang van 7.30 tot 13.00 uur.

Wat bieden wij?

In elke groep vangen we kinderen op van 0 tot 4 jaar. We hebben drie groepen. We voeren een open-deuren-beleid. Dat houdt in dat kinderen veel ruimte hebben om bij elkaar én met elkaar te spelen.

Ons kinderdagverblijf heeft open ruimtes en een grote speelhal. Voor de jongste kinderen is er in de hal een grote grondbox met lage spiegels en voel- en kijkspeelgoed. Hier kunnen zij naar hartenlust rollen en kruipen. Ook zijn er in de ruime speelhal allerlei speelhoeken, zoals een bouwhoek, leeshoek en poppenhoek. Als de kinderen willen knutselen, kunnen ze gebruikmaken van het atelier.

De kinderen spelen iedere dag buiten. Er is een mooie natuurtuin met een kindvriendelijke begroeiing, een waterpomp en een grote zandbak. Ook kunnen de kinderen zich verstoppen in de wilgentakkenwigwam. Of lekker fietsen, klauteren over de klimstenen en lopen over de evenwichtsbalk. In de kleine 'moestuin' worden wortels en aardbeien verbouwd.

Verschillende opvangtijden mogelijk

De mogelijkheid bestaat om opvang af te nemen vanaf 7.00 uur óf vanaf 7.30 uur tot 18.00 uur.

Ligging

Kinderdagverblijf Kiekeboe is gevestigd in de Brede Vaart van Linschoten. Naast peuteropvang Kiekeboe en buitenschoolse opvang Kiekeboe zijn er ook twee basisscholen, de regiobibliotheek, een Centrum voor Jeugd en Gezin en een praktijk voor fysiotherapie in het pand gevestigd. De Brede Vaart brengt mensen samen. Het is een toonbeeld van hoe kunst, cultuur, welzijn en onderwijs samenkomen op één locatie. De kleurrijke locatie ligt vlakbij de A12.

Bij kinderdagverblijf Kiekeboe krijgt uw kind de kans om op zijn eigen manier zich in een uitdagende omgeving te ontwikkelen.

Wij hebben in 2014 het Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang behaald.

Inschrijven Tarieven IKC/GG&GD-Rapport Locatiegids

Bekijk niet-mobile website