Peuteropvang Kiekeboe

groene kinderopvang
combinatie kinderdagverblijf en peuteropvang mogelijk
spelen en leren met Puk

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

030 677 15 52

LRK-nummer

178276911

Dagdelen

  • woensdagochtend
  • vrijdagochtend

Openingstijden

woensdag 08.30 - 12.00 uur
vrijdag 08.30 - 12.00 uur

 

Laan van Rapijnen 30
3461 GH Linschoten
0348 40 97 53 06 - 30 41 36 50

Locatiemanager

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Maak kennis met Puk

Kent u Puk al? Binnenkort is hij de beste vriend van uw ondernemende peuter. Puk is de pop die alle activiteiten met de kinderen meedoet en alles durft. Puk helpt kinderen de wereld te ontdekken en te begrijpen. Zo bereiden wij uw kind spelenderwijs voor op de basisschool. Thema’s als ‘Welkom Puk’, ‘Ziek zijn’ en ‘Ik en mijn familie’ sluiten aan bij de belevingswereld van uw kind. De Nederlandse taal is hierbij erg belangrijk. Maar ook het leren van vormen, kleuren, cijfers en letters. Spelen en leren gaan hand in hand bij peuteropvang Kiekeboe. Alle activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd en de ontwikkeling van uw peuter.

Groene kinderopvang

De kinderen kunnen verder heerlijk spelen in de zeer ruime speelhal of buiten in de natuurtuin. Onze locatie heeft het kwaliteitsmerk van Groen Cement ontvangen. En daar zijn wij trots op! Spelenderwijs leren de kinderen ontdekken hoe zij zelf goed voor de natuur kunnen zorgen. En dat ze dit weer kunnen overdragen aan hun vriendjes en vriendinnetjes. We hebben niet alleen veel aandacht voor de natuur, maar ook voor gezonde voeding. We stimuleren gezonde traktaties. Doet u mee?

Samenwerking in de Brede Vaart

Peuteropvang Kiekeboe is samen met kinderdagverblijf en BSO Kiekeboe onderdeel van kindercentrum Kiekeboe en gevestigd in de Brede Vaart van Linschoten. Naast het kinderdagverblijf en de BSO zijn er ook twee basisscholen, de regiobibliotheek, het Centrum voor Jeugd en Gezin en een praktijk voor fysiotherapie in het pand gevestigd. De Brede Vaart brengt mensen samen. Het is een toonbeeld van hoe kunst, cultuur, welzijn en onderwijs samenkomen op één locatie. Prettig voor u en uw kind. Bekend zijn met het gebouw en de omgeving maakt de overstap naar school kleiner.

Combinatie peuteropvang en kinderdagverblijf

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Wilt u een combinatie van peuteropvang en kinderdagverblijf? Dat kan! Ook bieden wij vakantieopvang. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Kaart laden...