Peuteropvang het Papegaaiennest

natuurtuin gecertificeerd door Groen Cement
OKÉ vignet voor gezonde voeding
gevestigd in pand met basisscholen, CJG, bibliotheek en logopedist

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

030 677 15 52

LRK-nummer

132181241

Dagcombinaties

  • maandagochtend, woensdagochtend, donderdagochtend
  • maandagochtend, donderdagochtend
  • dinsdagochtend, woensdagochtend, vrijdagochtend
  • dinsdagochtend, vrijdagochtend

Openingstijden

maandag 08.30 - 12.00 uur
dinsdag 08.30 - 12.00 uur
woensdag 08.30 - 12.00 uur
donderdag 08.30 - 12.00 uur
vrijdag 08.30 - 12.00 uur

Tijdens schoolvakanties zijn wij gesloten.

 

Hooiweide 6
2811 JE Reeuwijk
0182 39 94 11
06 - 20 44 73 44

Locatiemanager

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Maak kennis met Puk

Kent u Puk al? Binnenkort is hij de beste vriend van uw ondernemende peuter. Puk is de pop die alle activiteiten met de kinderen meedoet en alles durft. Puk helpt kinderen de wereld te ontdekken en te begrijpen. Zo bereiden wij uw kind spelenderwijs voor op de basisschool. Thema’s als ‘Welkom Puk’, ‘Ziek zijn’ en ‘Ik en mijn familie’ sluiten aan bij de belevingswereld van uw kind. De Nederlandse taal is hierbij erg belangrijk. Maar ook het leren van vormen, kleuren, cijfers en letters. Spelen en leren gaan hand in hand bij peuteropvang het Papegaaiennest. Alle activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd en de ontwikkeling van uw peuter. Twee of drie dagen in de week is uw peuter van harte welkom. Natuurlijk speelt Puk ook samen met de kinderen buiten in de prachtige natuurtuin! Elke dag is er weer wat nieuws te ontdekken. Gaat uw peuter mee op ontdekkingstocht? Zo wordt zowel de fijne als de grove motoriek gestimuleerd.

Gezond opgroeien

Lekker spelen is belangrijk. Gezonde voeding ook, vinden wij. We volgen daarom een voedingsbeleid waarin we rekening houden met minder suiker, minder zout, minder onverzadigde vetten en meer groente en fruit. We zijn er dan ook trots op dat peuteropvang het Papegaaiennest is gekwalificeerd met het OKÉ vignet van Stichting Kind en Voeding.

Samenwerking

Samen met kinderdagverblijf en BSO het Papegaaiennest vormen wij een kindercentrum. Zo bieden wij voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind. Het Papegaaiennest is gevestigd in hetzelfde pand als het Centrum voor Jeugd en Gezin (consultatiebureau) en werken nauw met elkaar samen. Ook de basisscholen zijn in hetzelfde pand gevestigd. Als uw kind doorstroomt naar basisschool De Regenboog of De Venen, zorgen wij voor een goede overdracht. Bij dit gesprek wordt u als ouder ook uitgenodigd. Heeft u buitenschoolse opvang nodig? Uw kind is van harte welkom bij BSO het Papegaaiennest. Kinderen uit de hogere groepen van de basisschool komen regelmatig voorlezen aan de peuters van Het Papegaaiennest. En ook feesten als Koningsspelen en Sinterklaas met de basisscholen vieren we samen. Handig is dat de bibliotheek ook in dit pand zit. We gaan graag met de kinderen naar de bibliotheek om samen (voorlees)boeken uit te zoeken.

Kaart laden...