Kinderdagverblijf Kiekeboe

natuur en gezonde voeding staan centraal
natuurtuin met moestuin
gevestigd in de brede school

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

LRK-nummer

178276911

Openingstijden

maandag 07.00/07.30 - 18.00 uur
dinsdag 07.00/07.30 - 18.00 uur
woensdag 07.00/07.30 - 18.00 uur
donderdag 07.00/07.30 - 18.00 uur
vrijdag 07.00/07.30 - 18.00 uur

Bij opvang vanaf 7.00 uur bestaat uw contract uit 11 uur i.p.v. 10,5 uur. Wij bieden halve dagopvang van 7.00 tot 12.30 uur. Er is een peutergroep geopend van 8.30 uur tot 12.00 uur op woensdag en vrijdag.

Laan van Rapijnen 30
3461 GH Linschoten

Locatiemanager

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Verticale groepen en een aparte babygroep

Bij kinderdagverblijf Kiekeboe vinden we het belangrijk dat de kinderen van elkaar leren. Daarom hebben wij de verschillende leeftijden in één groep. De oudere kinderen geven graag het goede voorbeeld en vinden het geweldig om de jongere kinderen te helpen. De jongere kinderen leren ook veel van elkaar en van het goede voorbeeld wat de oudere peuters geven. Prachtig om te zien. Voor de allerkleinste is er een aparte babygroep. Hier bieden we de baby’s vanuit een rustige en veilige omgeving de mogelijkheid om op onderzoek te gaan. We volgen hierbij het ritme van thuis. Samen met BSO en peuteropvang Kiekeboe vormen wij een kindercentrum. Zo bieden wij voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind.

Zoveel wensen, zoveel ruimte

Behalve met de kinderen in de eigen groep, spelen de kinderen ook veel met kinderen uit de andere groepen. Dat noemen wij ons opendeurenbeleid. Dat houdt in dat kinderen veel ruimte hebben om bij elkaar én met elkaar te spelen. Ons kinderdagverblijf heeft open ruimtes en een grote speelhal. In de speelhal zijn allerlei speelhoeken, zoals de bouwhoek, leeshoek en poppenhoek.

Buiten genieten

De kinderen spelen iedere dag buiten. Onze mooie natuurtuin is een lust voor het oog met zijn kindvriendelijke begroeiing, een waterpomp en de grote zandbak. Ook kunnen de kinderen zich verstoppen in de wilgentakkenwigwam. Of lekker fietsen, klauteren over de klimstenen en lopen over de evenwichtsbalk. In de kleine moestuin worden wortels en aardbeien verbouwd. Niks mooier dan oogsten en daarna genieten van de lekkernijen uit eigen tuin.

Samenwerking

Kinderdagverblijf Kiekeboe is gevestigd in de Brede Vaart van Linschoten. Naast peuteropvang Kiekeboe en buitenschoolse opvang Kiekeboe zijn er ook twee basisscholen en het Centrum voor Jeugd en Gezin. De Brede Vaart brengt mensen samen. Het is een toonbeeld van hoe kunst, cultuur, welzijn en onderwijs samenkomen op één locatie. Prettig voor u en uw kind. Bekend zijn met het gebouw en de omgeving maakt de overstap naar school kleiner.

Kaart laden...