Kinderdagverblijf het Piratenschip

huiselijke sfeer in sfeervol, oud kerkgebouw
prachtige, groene buitenruimte
ruime openingstijden

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

030 677 15 52

LRK-nummer

104400547

Openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur

 

Adresgegevens locatie

Woerdlaan 14
3454 VK De Meern
030 890 86 89

Locatiemanager

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Eropuit in de omgeving

Kinderdagverblijf het Piratenschip is gevestigd in een volledig gerenoveerd kerkgebouw met een mooie buitenruimte. Een sfeervol pand in een rustige woonwijk. Op loopafstand van de moestuinen, boomgaarden, bouwspeeltuinen en dierenweides. Genoeg leuke plekken om ons heen om samen op stap de gaan. Samen met BSO het Kraaiennest vormen wij kindercentrum het Piratenschip. Zo bieden wij voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind.

Rennen, klimmen, kruipen

Behalve de prachtige omgeving is onze natuurtuin voor ieder kind een ware ontdekkingstocht. Iedere dag spelen we buiten in deze bijzondere buitenruimte, ingericht volgens het Natuurlijk Buitenspelen-concept. Dat betekent veel groen en uitdagende natuurlijke elementen voor kinderen van alle leeftijden. Eigenlijk hoeven we niet eens naar buiten om te kunnen rennen, klimmen of kruipen. Onze grote speelhal is zelfs voorzien van een glijbaan! Het is een plek waar we met zijn allen of een bepaalde groep kinderen ontwikkelingsgerichte activiteiten doen. Bijvoorbeeld muziek op schoot met de baby’s en beweegkriebels voor de peuters.

Samenwerking

Als uw kind 4 jaar wordt, gaat het naar de basisschool. Een goede overdacht is dan extra belangrijk. Wij zorgen daarvoor. Onze deskundige pedagogisch medewerkers vullen hiervoor het peuter-kleuteroverdrachtformulier in. Wij bespreken dit eerst met u en sturen het daarna op naar de school van uw keuze. Op kinderdagverblijf het Piratenschip is ook buitenschoolse opvang (BSO) het Kraaiennest gevestigd. Kinderen die vanuit het kinderdagverblijf doorstromen, zijn al bekend met de BSO en met de medewerkers. Zij maken van tevoren al kennis zodat het daarna minder spannend is. Want naar school gaan is al spannend genoeg!

Kaart laden...