Kinderdagverblijf Boerderij de Balije

prachtige, sfeervolle monumentale boerderij
tuin volgens Natuurlijk Buitenspelen-concept
speciale activiteiten voor 3+ kinderen

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

030 677 15 52

LRK-nummer

174581579

Openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur

 

Augustusweg 36
3453 KS De Meern
030 - 669 10 23

Locatiemanager

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Sfeervolle, monumentale boerderij

In het groene hart van de buurt staat deze volledig gerenoveerde monumentale boerderij. Helemaal geschikt gemaakt voor de kinderopvang zonder dat dit ten koste gaat van de sfeer van de boerderij. De hildes (vroegere zolder) zijn bewaard gebleven. Waar vroeger het stro en hooi voor de dieren bewaard werd, zijn nu mooie groepsruimtes. Kinderdagverblijf Boerderij de Balije heeft verticale groepen waar kinderen van 0 tot 4 jaar met elkaar in een groep spelen en leren. Jong leert van oud en andersom. Een prachtige, kleine locatie waar kinderen zich snel thuisvoelen. Samen met BSO Boerderij de Balije vormen wij kindercentrum Boerderij de Balije. Zo bieden wij voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind.

Natuurlijk Buitenspelen

Buitenspelen doen we volop bij Boerderij de Balije. De ligging in het groene hart van de buurt geeft veel mogelijkheden tot buitenactiviteiten. Ook onze tuin, ingericht volgens het Natuurlijk Buitenspelen-concept is iedere dag een ware beleving voor de kinderen van kinderdagverblijf Boerderij de Balije. Bomen, struiken, planten en een zandbak in natuurlijke vorm. Alle ruimte om elke dag op ontdekking te gaan en samen met de andere kinderen hun eigen spel te maken.

Activiteiten

Spelen met auto’s, poppen en lekker bouwen? Elke groep heeft verschillende speelhoeken. Ook in de hal is voldoende speelruimte voor uw kind. De kinderen worden gestimuleerd in hun zelfstandigheid en de activiteiten sluiten aan bij de belevingswereld van de verschillende leeftijdsgroepen. Voor de 3+ kinderen worden er uitdagende activiteiten aangeboden waardoor zij voorbereid worden op de basisschool. Daarnaast doen we ook speciale activiteiten met baby’s zoals babymassage.

Samenwerking

Als uw kind 4 jaar wordt, gaat het naar de basisschool. Een goede overdacht is dan extra belangrijk. Wij zorgen daarvoor. Onze deskundige pedagogisch medewerkers vullen hiervoor het peuter-kleuter-overdrachtformulier in. Wij bespreken dit eerst met u en sturen het daarna op naar de school van uw keuze. Opvang nodig na schooltijd? Dan is uw kind van harte welkom bij BSO Boerderij de Balije.

Kaart laden...