KIDSclub het Zandkasteel

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

030 677 15 52

LRK-nummer

630049920

Openingstijden

maandag na school - 18.30 uur
dinsdag na school - 18.30 uur
woensdag na school - 18.30 uur
donderdag na school - 18.30 uur
vrijdag na school - 18.30 uur


Tijdens de schoolvakanties zijn wij geopend van 07.30 tot 18.30 uur.

Adresgegevens locatie

Teunisbloemlaan 44
3452 CB Utrecht
Vleuterweide
030 666 18 51

Locatiemanager

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Suppen, tafeltennissen, midgetgolfen of sushi maken? Op de KIDSclub kan het allemaal! Speciaal voor kinderen vanaf 9 jaar heeft het Zandkasteel een buitenschoolse opvang met meer zelfstandigheid en nog meer uitdaging.

Meer zelfstandigheid bij KIDSclub het Zandkasteel

Als je ouder wordt, kan je meer zelf aan. Daar springt KOKO Kinderopvang op in. Is uw kind ook toe aan meer zelfstandigheid? Bij ons mag het zelf meedenken en -beslissen over de activiteiten. De kinderen moeten er samen uitkomen wat ze gaan doen. Zo leren ze met elkaar overleggen.

De mogelijkheden zijn eindeloos

En kiezen wat je gaat doen, is nog lastig. Want de mogelijkheden zijn eindeloos. Op de KIDSclub zelf kan je (tafel)voetballen, turnen, skaten, free runnen en nog veel meer. En in de buurt is er een mooi bos en een gymzaal. Vervelen hoeft dus niet. Maar mag wel. Want soms is het ook gewoon lekker om even niks te doen.

Lekker opgroeien bij het Zandkasteel

Onze locatie is een onderdeel van Brede School Weide Wereld. Brede School Weide Wereld staat voor samenwerking in de wijk. Samenwerking tussen verschillende partners met als uitgangspunt kinderen te helpen hun talenten te ontwikkelen. Naast de KIDSclub zijn ook onze peuteropvang, kinderdagverblijf en BSO in het pand gevestigd. Kinderen van de BSO stappen makkelijk over naar de KIDSclub. En jonge kinderen kennen de pedagogisch medewerkers al, dus een kind kan zijn hele jeugd fijn opgroeien bij het Zandkasteel.

Kaart laden...