KIDSclub de Tovertuin

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

030 677 15 52

LRK-nummer

771993390

Openingstijden

maandag na school - 18.30 uur
dinsdag na school - 18.30 uur
woensdag na school - 18.30 uur
donderdag na school - 18.30 uur
vrijdag na school - 18.30 uur

Tijdens de schoolvakanties zijn wij geopend van 07.30 tot 18.30 uur.

Adresgegevens locatie

Kweektuinlaan 1
3452 SR Vleuten
030 - 890 86 80

Locatiemanager

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

De club waar je kan skaten in het park en torens bouwen van marshmallows. Waar vrienden worden verslagen tijdens een potje tafelvoetbal of airhockey. En ook de plek waar je gewoon even lekker kunt chillen: dat is KIDSclub de Tovertuin!

Wat ga jij vandaag doen?

Kinderen vanaf 8 jaar willen meer uitdaging. KOKO Kinderopvang begrijpt dat. En hoe leuk is het, om zelf te bedenken wat je gaat doen? Het is jouw dag! Denk en praat mee over wat we gaan doen. Samen zoeken naar oplossingen: ook dat is de KIDSclub.

De keuze is reuze

Lekker relaxen na een drukke schooldag? Dat mag natuurlijk. Of juist even al je energie en creativiteit in een nieuw dansje stoppen? Ook dat is mogelijk. Je bepaalt zelf wat je gaat doen, of niet gaat doen. En dat kan binnen of buiten: in onze loungehoek of buiten aan de plas, in het park of de gymzaal.

Lekker opgroeien bij de Tovertuin

KIDSclub de Tovertuin werkt samen met de andere opvang van KOKO Kinderopvang: peuteropvang, kinderdagverblijf en BSO de Tovertuin. Kinderen van de BSO stappen makkelijk over naar de KIDSclub. En jonge kinderen kennen de pedagogisch medewerkers al, dus een kind kan zijn hele jeugd lekker opgroeien bij de Tovertuin.

Kaart laden...