Buitenschoolse opvang Villa Veldmuis

speciaal voor de oudere kinderen
veel ruimte binnen (gymzaal) en buiten
veel aandacht voor kinderparticipatie

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

030 677 15 52

LRK-nummer

231702917

Openingstijden

maandag na school - 18.30 uur
dinsdag na school - 18.30 uur
woensdag na school - 18.30 uur
donderdag na school - 18.30 uur
vrijdag na school - 18.30 uur


Voorschoolse opvang

maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 08.30 uur (op BSO de Veldmuis)

Tijdens de schoolvakanties zijn wij geopend van 07.30 tot 18.30 uur. Op woensdag en vrijdag spelen de kinderen van Villa Veldmuis bij BSO de Veldmuis.

Keerderberg 21
3453 RD De Meern
030 - 662 07 15 06 - 386 155 04

Locatiemanager

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Groot, cool en helemaal alleen voor de grootste kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Dát is BSO Villa Veldmuis!

Sporten

Lekker sporten in de sporthal of je uitleven op de velden en schoolpleinen buiten. Heerlijk om na schooltijd lekker te kunnen rennen. Ook de creativiteit van kinderen wordt gestimuleerd. Daarvoor hebben we een ruim lokaal ingericht met een enorme diversiteit aan materialen. Samen spelletjes doen of gewoon lekker relaxen is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Fit & Fun

Na het eet- en drinkmoment start ons Fit & Fun-programma. In een cyclus van zes tot acht weken (van vakantie tot vakantie) bieden wij dagelijks twee activiteiten aan met een specifiek thema, gericht op drie verschillende leeftijdscategorieën. De activiteiten duren gemiddeld een uur. Kiest uw kind bijvoorbeeld op maandag voor het thema ‘koken’, dan neemt het de daaropvolgende weken op maandag deel aan verschillende kookactiviteiten. Als uw kind meerderde dagen naar de BSO komt, kan hij of zij zich inschrijven voor verschillende thema’s op verschillende dagen. Bijvoorbeeld koken op maandag, sport & spel op dinsdag en donderdag kunnen de hersens gekraakt worden bij wetenschap & techniek.

Iedere vakantie een cool thema

Ook in de vakanties zijn er kook-, sport- en spelactiviteiten bij BSO de Veldmuis. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Leven als een beroemdheid. Met teQ de wereld rond. Techniek. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of maken andere bijzondere uitstapjes. Of gaan ze mee boodschappen doen op de markt. Laat uw kind het zelf beleven!

Kinderparticipatie

Het team bestaat uit enthousiaste, ervaren medewerkers die het leuk vinden om vooral deze oudste groep een gezellige tijd te geven en samen met de kinderen te bepalen welke activiteiten worden ondernomen. Uw kind wordt ook van harte uitgenodigd om mee te denken met onze activiteiten. Houdt hij/zij van lekker bewegen of toch creatief? Alles is bespreekbaar!

Samenwerking

Samen met kinderdagverblijf en BSO de Veldmuis vormen wij kindercentrum de Veldmuis. Zo bieden wij voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind.

Ook hebben wij goed contact met basisscholen Pantarijn, Het Veldhuis en De Krullevaar. De gebouwen van de scholen en van de BSO liggen naast elkaar waardoor de kinderen snel bij de BSO zijn. Omdat we met horizontale groepen werken (zelfde leeftijd), zitten er altijd wel vriendjes en vriendinnetjes uit de klas in de groep van uw kind! Dát en alle bijzondere activiteiten zorgen ervoor dat kinderen het enorm naar hun zin hebben bij BSO Villa Veldmuis.

Kaart laden...