Buitenschoolse opvang Piek-O-Bello

gevarieerd activiteitenaanbod
verschillende groepsruimtes
grote buitenruimte

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

030 677 15 52

LRK-nummer

864335908

Openingstijden

maandag na school - 18.15 uur
dinsdag na school - 18.15 uur
woensdag na school - 18.15 uur
Kinderen worden opgevangen op BSO UitdeKunst.
donderdag na school - 18.15 uur
vrijdag na school - 18.15 uur
Kinderen worden opgevangen op BSO UitdeKunst.


Voorschoolse opvang 

Voorschoolse opvang is op maandag, dinsdag en donderdag van 07.30 - 08.30 uur (vanaf 6 mei). De opvang vindt plaats bij BSO Piek-O-Bello en we brengen de kinderen naar de Torenpleinschool.

Vakantie-opvang
Tijdens de schoolvakanties zijn wij geopend van 07.30 tot 18.15 uur. Tijdens studiedagen zijn wij geopend van 08.30 tot 18.15 uur. Op woensdag, vrijdag en tijdens de schoolvakanties worden de kinderen opgevangen op BSO UitdeKunst.

Schoolstraat 11
3451 AA Vleuten
030 - 677 38 55 06 - 291 432 47

Locatiemanager

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Dansen, spelen … plezier!

BSO Piek-O-Bello ligt naast de Torenpleinschool in wijkgebouw de Schakel. Handig, want uw kind heeft volop buitenspeelruimte op het naastgelegen speelplein van de Torenpleinschool. Ook binnen in onze drie sfeervolle lokalen bruist het. De voetjes kunnen van de vloer in het danslokaal. Of toch liever een eigen spel bedenken? Ons speellokaal biedt er alle ruimte voor. Is uw kind moe? Dan kan hij of zij relaxen in een andere ruimte. Tijd voor een spelletje of creatieve uitspattingen is er altijd. We vieren feestjes, gaan vaak op pad, spelen de tofste beweegspellen of zetten het creatieve brein aan het werk. Dagelijks bieden wij in het kader van Fit & Fun de kinderen twee activiteiten aan. Ze mogen zelf kiezen wat ze gaan doen. Natuurlijk is er nog veel gelegenheid om zelf te spelen. Genoeg voor een (mid)dag plezier! Samen met kinderdagverblijf HotoldeBotol en BSO UitdeKunst vormen wij kindercentrum HotoldeBotol. Zo bieden wij voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind.

Woensdag en vrijdag nóg meer mogelijkheden!

Op woensdag en vrijdag gaan alle kinderen naar BSO UitdeKunst. Daar worden net als bij Piek-O-Bello de leukste activiteiten georganiseerd. Ben jij de nieuwe masterchef? Maak een mooie tas van je oude spijkerbroek of leer de basis van judo. De activiteiten zorgen voor veel uitdaging, ontspanning en plezier. Zo leren de kinderen spelenderwijs heel veel vaardigheden. Bij UitdeKunst beschikken we over een enorme buitenruimte en ruime groepslokalen. En er wordt veel buiten gespeeld. Op woensdag en vrijdag is er altijd een vaste pedagogisch medewerker van BSO Piek-O-Bello aanwezig op locatie UitdeKunst.

Iedere vakantie een cool thema

Ook in de vakanties worden de kinderen van Piek-O-Bello opgevangen bij BSO UitdeKunst. Er zijn kook-, sport- en spelactiviteiten. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Leven als een beroemdheid. Licht en donker. Techniek. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of de bibliotheek. Of gaan ze mee boodschappen doen op de markt. Laat uw kind het zelf beleven!

Samenwerken met school

Piek-O-Bello zit naast de Torenpleinschool. Dit maakt de BSO voor kinderen een bekende en vertrouwde plek. Wij werken al jaren samen met de Torenpleinschool. Fijn voor u dat beide organisaties uw kind goed kennen. De school en onze pedagogisch medewerkers weten elkaar goed te bereiken wanneer nodig.

Samenwerken met de BSO

Tijdens vakanties en op woensdag- en vrijdagen worden de kinderen van Piek-O-Bello op BSO UitdeKunst opgevangen. Er is dan altijd een vaste medewerker van Piek-O-Bello aanwezig en er is een vaste ruimte voor de kinderen van Piek-O-Bello.

Kaart laden...