Buitenschoolse opvang MikMak Mini

uniek activiteitenprogramma
nabij scholen
natuurlijke buitenspeelplaats met klim- en waterelementen

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

030 677 15 52

LRK-nummer

936263714

Openingstijden

maandag na school - 18.15 uur
dinsdag na school - 18.15 uur
woensdag na school - 18.15 uur
donderdag na school - 18.15 uur
vrijdag na school - 18.15 uur


Tijdens de schoolvakanties zijn wij geopend van 07.30 tot 18.15 uur.

 

Mereveldlaan 10a
3454 CG De Meern
030 - 666 69 87 06 - 250 274 00

Locatiemanager

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Talent ontdekken

BSO MikMak Mini is voor kinderen van 4 tot ongeveer 7 jaar. Ons gehele activiteitenaanbod is hierop aangepast. Houdt uw kind van sporten, dansen, schilderen of muziek maken? Gedurende het gehele jaar kan uw kind meedoen aan ons afwisselende activiteitenprogramma en zo ontdekken wat hij of zij leuk vindt. Misschien ontdekt uw kind wel een onverwacht talent bij zichzelf! Samen met kinderdagverblijf Olleke Bolleke en BSO MikMak Maxi vormen wij kindercentrum Olleke Bolleke. Zo bieden wij voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind.

Natuurlijk buitenspelen

De buitenspeelplaats is zeer ruim en volgens het concept van Natuurlijk Buitenspelen ingericht. Veel natuurlijke materialen zoals een zandbak met waterelement en klimelementen bieden uw kind veel uitdaging. Natuurlijk is er ook ruimte om een balletje te trappen en is er voldoende los speelmateriaal. We gaan ook graag op stap. Een uitstapje naar speeltuinen, de kinderboerderij, bibliotheek of de sportzaal die naast ons gebouw ligt.

Iedere vakantie een cool thema

Ook in de vakanties zijn er kook-, sport- en spelactiviteiten bij BSO MikMak Mini. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Leven als een beroemdheid. Licht en donker. Techniek. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of de bibliotheek. Of gaan ze mee boodschappen doen op de markt. Laat uw kind het zelf beleven!

Samenwerking

We werken nauw samen met de basisscholen De Meander, De Beatrixschool, De Apollo 11 en De Driekoningenschool. Deze scholen liggen op loopafstand van onze BSO. Met alle vier de scholen is een goede samenwerking, zodat er korte lijnen zijn als er bijzonderheden rondom uw kind. We werken nauw samen met BSO MikMak Maxi waar de kinderen ouder dan 7 naartoe gaan.  Op woensdag en vrijdag spelen alle kinderen op bij BSO MikMak Mini.

Kaart laden...