Buitenschoolse opvang MikMak Maxi

uniek activiteitenprogramma
grote gymzaal
nabij scholen

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

030 677 15 52

LRK-nummer

712850181

Openingstijden

maandag na school - 18.15 uur
dinsdag na school - 18.15 uur
donderdag na school - 18.15 uur


Op woensdag en vrijdag spelen wij bij BSO MikMak Mini.
Tijdens de schoolvakanties zijn wij geopend van 07.30 tot 18.15 uur.

Mereveldlaan 12
3454 CG De Meern
030 - 666 69 87 06 - 349 229 37

Locatiemanager

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Talent ontdekken

BSO MikMak Maxi is voor kinderen van 7 jaar en ouder. Ons gehele activiteitenaanbod is hierop aangepast. Houdt uw kind van sporten, dansen, schilderen of muziek maken? Gedurende het gehele jaar kan uw kind meedoen aan ons afwisselende activiteitenprogramma en zo ontdekken wat hij of zij leuk vindt. Misschien ontdekt uw kind wel een onverwacht talent bij zichzelf! BSO MikMak Maxi is gehuisvest in sportaccommodatie de Marehal. Erg handig want we hebben daardoor een geweldige gymzaal tot onze beschikking. Dit biedt de kinderen een ‘zee van ruimte’ om zich lekker uit te leven en te sporten met vriendjes en vriendinnetjes. Ook organiseren wij hier dagelijks (sport)activiteiten. Samen met kinderdagverblijf Olleke Bolleke en BSO MikMak Mini vormen wij kindercentrum Olleke Bolleke. Zo bieden wij voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind.

Iedere vakantie een cool thema

Ook in de vakanties zijn er kook-, sport- en spelactiviteiten bij BSO MikMak Maxi. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Leven als een beroemdheid. Licht en donker. Techniek. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of de bibliotheek. Of gaan ze mee boodschappen doen op de markt. Laat uw kind het zelf beleven!

Samenwerking

We werken nauw samen met de basisscholen De Meander, De Beatrixschool, De Apollo 11 en De Driekoningenschool. Deze scholen liggen op loopafstand van onze BSO. Met alle vier de scholen is een goede samenwerking, zodat er korte lijnen zijn als er bijzonderheden rondom uw kind. We werken nauw samen met BSO MikMak Mini  in het naastgelegen pand van kinderdagverblijf Olleke Bolleke. Omdat wij op maandag, dinsdag en donderdag geopend zijn, spelen alle kinderen op woensdag en vrijdag bij BSO MikMak Mini.

Kaart laden...