Buitenschoolse opvang Kabaal (4-9 jaar)

activiteiten volledig gericht op jongere kinderen
kleinschalig en persoonlijke opvang
nabij sporthal en sportvelden

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

030 677 15 52

LRK-nummer

578286117

Openingstijden

maandag na school - 18.00/18.30 uur
dinsdag na school - 18.00/18.30 uur
woensdag na school - 18.00/18.30 uur
donderdag na school - 18.00/18.30 uur
vrijdag na school - 18.00/18.30 uur


Voorschoolse opvang

Maandag tot en met vrijdag vanaf 07.00 of 07.30 uur. De opvang vanaf 07.00 uur is inclusief ontbijt.

Tijdens de schoolvakanties zijn wij geopend van 07.00 of 07.30 tot 18.30 uur.

Adresgegevens locatie

Bovenkerkweg 78
3417 TA Montfoort
0348 - 47 09 36 06 - 30 41 36 50

Locatiemanager

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Voor het jongere kind

De stap naar de basisschool kan best groot zijn voor uw kind. Nieuwe gezichten, nieuwe omgeving. Best spannend allemaal. Daarom biedt BSO Kabaal opvang aan kinderen van 4 tot 9 jaar. Kinderen spelen met leeftijdsgenootjes en wij passen daar onze spellen en activiteiten op aan. Deze leeftijdsgroep vinden kinderen fijn. Het voelt al snel veilig en vertrouwd. Dan hebben wij ook nog eens een geweldige locatie bij de voetbalvelden waar we graag gebruik van maken. Koud weer? Geen probleem. In de wintermaanden maken we drie dagen per week gebruik van de sporthal. Genoeg ruimte voor sportieve activiteiten dus!

Ouder dan 9?

Vanaf 9 jaar stroomt uw kind door naar BSO Kabaal Bovenbouw. Daar bieden we opvang aan de oudste kinderen. Prachtig gelegen op het terrein van hockeyvereniging HC Montfoort. Dus ook hier ruimte genoeg voor geweldige activiteiten.

Uw kind beslist mee

Uw kind magen zelf kiezen wat hij of zij wil doen. Het is tenslotte vrije tijd. Wel proberen wij uw kind te stimuleren om mee te doen aan activiteiten. Kinderen mogen bij ons meedenken over de activiteiten, het speelgoed en de regels die we hanteren. Zo wordt het opvang waar ieder kind zich thuis voelt!

Fit & Fun

Dagelijks kan uw kind met ons Fit & Fun-programma kiezen uit ons enorme aanbod van workshops. Sport & spel, culinair, wetenschap & techniek, dans, muziek & drama, natuur of creatief. Uw kind kan zelf kiezen welke workshop het per dag wil doen. In een cyclus van 6 tot 8 weken (van vakantie tot vakantie) bieden wij dagelijks activiteiten aan met een specifiek thema en gericht op de verschillende leeftijdscategorieën. Of uw kind 4 is of 12, er is altijd een passende activiteit. Maar we zijn meer dan een sportieve BSO. We hebben onze eigen groentetuin en besteden veel aandacht aan de natuur.

Iedere vakantie een cool thema

De vakanties bij BSO Kabaal zijn een beleving! Er zijn kook-, sport- en spelactiviteiten. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Leven als een beroemdheid. Op reis met onze mascotte teQ. Techniek. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of de bibliotheek. Of gaan ze mee boodschappen doen op de markt. Laat uw kind het zelf beleven!

Samenwerking

BSO Kabaal ligt dichtbij de verschillende basisscholen. Daarnaast zitten we naast de sporthal en tussen de verschillende sportvelden. We hebben veel regionale contacten waar we gebruik van maken. Uiteraard is er een nauwe samenwerking met BSO Kabaal Bovenbouw.

Kaart laden...