Buitenschoolse opvang Kabaal Plus (7-9 jaar)

activiteiten voor 7- tot 9-jarigen
gevestigd in de aula van 3 scholen
heel veel buitenspeelgelegenheid

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

030 677 15 52

LRK-nummer

111400594

Openingstijden

maandagna school - 18.00/18.30 uur
dinsdagna school - 18.00/18.30 uur
woensdagna school - 18.00/18.30 uur
donderdagna school - 18.00/18.30 uur
vrijdagna school - 18.00/18.30 uur

BSO Kabaal Plus zal per 25-02-2019 gaan samenvoegen met BSO Kabaal.

Voorschoolse opvang
Maandag tot en met vrijdag vanaf 07.00 of 07.30 uur op BSO Kabaal. De opvang vanaf 07.00 uur is inclusief ontbijt.

Tijdens de schoolvakanties zijn wij geopend van 07.00 of 07.30 tot 18.30 uur.

G. van Damstraat 83 b
3417 WD Montfoort
06 - 155 326 73
06 - 30 41 36 50

Locatiemanager

Neem contact met ons op

Contactformulier
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Voor het oudere kind

Op dinsdag en donderdag is uw kind van harte welkom bij BSO Kabaal Plus. De naam zegt het al … wij doen net dat beetje extra voor deze leeftijdsgroep. Uw kind kan zelf kiezen wat hij gaat doen. Het is tenslotte vrije tijd. Maar juist onze leeftijdsgerichte activiteiten zorgen ervoor dat de kinderen juist heel graag mee willen doen. En het enthousiasme waarmee zij zich inzetten, is fantastisch om te zien.

Jonger dan 7 of ouder dan 9?

Kinderen jonger dan 7 jaar zijn van harte welkom op BSO Kabaal. Vanaf 9 jaar stroomt uw kind door naar BSO Kabaal Bovenbouw. Daar bieden we opvang aan de oudste kinderen. Prachtig gelegen op het terrein van hockeyvereniging HC Montfoort. Dus ook hier ruimte genoeg voor geweldige activiteiten.

Uw kind beslist mee

Uw kind magen zelf kiezen wat hij of zij wil doen. Het is tenslotte vrije tijd. Wel proberen wij uw kind te stimuleren om mee te doen aan activiteiten. Kinderen mogen bij ons meedenken over de activiteiten, het speelgoed en de regels die we hanteren. Zo wordt het opvang waar ieder kind zich thuis voelt!

Fit & Fun

Dagelijks kan uw kind met ons Fit & Fun-programma kiezen uit ons enorme aanbod van workshops. Sport & spel, culinair, wetenschap & techniek, dans, muziek & drama, natuur of creatief. Uw kind kan zelf kiezen welke workshop het per dag wil doen. In een cyclus van 6 tot 8 weken (van vakantie tot vakantie) bieden wij dagelijks activiteiten aan met een specifiek thema en gericht op de verschillende leeftijdscategorieën. Of uw kind 4 is of 12, er is altijd een passende activiteit.

Iedere vakantie een cool thema

De vakanties bij BSO Kabaal Plus vinden plaats op de locatie van Kabaal en zijn een ware beleving! Er zijn kook-, sport- en spelactiviteiten. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Leven als een beroemdheid. Op reis met onze mascotte teQ. Techniek. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of de bibliotheek. Of gaan ze mee boodschappen doen op de markt. Laat uw kind het zelf beleven!

Samenwerking

BSO Kabaal Plus is gevestigd in de gezamenlijke aula van de Graaf Jan van Montfoortschool, De Howiblo en de Hobbitstee. Deze BSO maakt gebruik van het grote speelplein van de Howiblo en van het vlakbij gelegen voetbal- en hockeyveld.

Kaart laden...