Buitenschoolse opvang het Zandkasteel

veel aandacht voor talentontwikkeling
onderdeel van Brede School Weide Wereld
vaste medewerkers die alle kinderen kennen

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

030 677 15 52

LRK-nummer

630049920

Openingstijden

maandag na school - 18.30 uur
dinsdag na school - 18.30 uur
woensdag na school - 18.30 uur
donderdag na school - 18.30 uur
vrijdag na school - 18.30 uur

Voorschoolse opvang
Maandag, dinsdag en donderdag van 07.30 tot 08.30 uur. Daarna worden de kinderen door een pedagogisch medewerker naar school gebracht.

 

Tijdens de schoolvakanties zijn wij geopend van 07.30 tot 18.30 uur.

Adresgegevens locatie

Teunisbloemlaan 44
3452 CB Vleuten
06 83 20 01 43 Nemo 06 30 32 59 91 Octopus 06 34 49 08 56 Zeeduivels 06 30 79 49 18 Neptunus

Locatiemanager

06 12 36 55 83

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Talent ontdekken

Houdt uw kind van sporten, dansen, schilderen of muziek maken? Gedurende het gehele jaar kan uw kind meedoen aan het afwisselende Fit & Fun-activiteitenprogramma van BSO het Zandkasteel, voorheen BSO Atlantis, en zo ontdekken wat hij of zij leuk vindt. Misschien ontdekt uw kind wel een onverwacht talent bij zichzelf! Samen met KIDSclub het Zandkasteel, kinderdagverblijf het Zandkasteel en peuteropvang het Zandkasteel vormen wij kindercentrum het Zandkasteel. Zo bieden wij voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind.

Iedere vakantie een cool thema

Ook in de vakanties zijn er kook-, sport- en spelactiviteiten bij BSO het Zandkasteel. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Leven als een beroemdheid. Met teQ de wereld rond. Techniek. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of maken andere bijzondere uitstapjes. Of gaan ze mee boodschappen doen op de markt. Laat uw kind het zelf beleven!

Verschillende leeftijdsgroepen

Op BSO het Zandkasteel hebben we verschillende leeftijdsgroepen. Op de begane grond zijn de ruimtes ingericht voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar. Kinderen van 8 jaar en ouder hebben op de eerste etage een eigen ruimte. Zo kunnen we de activiteiten aanpassen aan de wens en leeftijd van de kinderen. Speciaal voor kinderen vanaf 9 jaar hebben wij KIDSclub het Zandkasteel. Bij de groep de Zeeduivels ligt de focus op meer zelfstandigheid en is er ruimte voor nog meer uitdaging.

Vreedzaam

Bij BSO het Zandkasteel werken we volgens het principe van de Vreedzame Wijk. Kinderen krijgen daar allerlei ‘burgerschapscompetenties’ aangeboden. Ze leren hoe je conflicten constructief kunt oplossen. Ze krijgen een stem, mogen meedenken over allerlei zaken en krijgen verantwoordelijkheden. Bovendien leren ze op een positieve en zorgzame manier met elkaar omgaan. En zich verbonden te voelen met de gemeenschap. Ook binnen de activiteiten die aangeboden worden op de BSO hebben de kinderen een stem. Er wordt gewerkt met een kinderraad die meedenkt in alles wat kinderen belangrijk vinden bij ons.

Samenwerking

Onze locatie is een onderdeel van Brede School Weide Wereld. Brede School Weide Wereld staat voor samenwerking in de wijk. Samenwerking tussen verschillende partners met als uitgangspunt kinderen te helpen hun talenten te ontwikkelen.
Wij halen kinderen op van OBS Vleuterweide en Jenaplanschool de Zonnewereld. Deze scholen bevinden zich ook in het pand van de Weide Wereld. Ook de dislocatie van OBS Vleuterweide bevindt zich op korte loopafstand. In ons Brede School-verband werken we samen met alle partners in de wijk.

Kaart laden...