Buitenschoolse opvang het Kraaiennest

sfeervolle, gezellige zolder
uitgebreid activiteitenprogramma, tijdens schoolweken en in de vakantie
uitdagende, groene buitenruimte

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

030 677 15 52

LRK-nummer

224688406

Openingstijden

maandag na school - 18.30 uur
dinsdag na school - 18.30 uur
woensdag gesloten
donderdag na school - 18.30 uur
vrijdag na school - 18.30 uur


Tijdens de schoolvakanties en studiedagen zijn wij geopend van 07.30 tot 18.30 uur.

Adresgegevens locatie

Woerdlaan 14
3454 VK De Meern
030 - 890 86 89 06- 52 61 60 93

Locatiemanager

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Land in zicht!

Spelen bij BSO het Kraaiennest betekent spelen op de zolder van een oud, gerenoveerd kerkgebouw. Deze zolder is open en transparant, maar door de verschillende hoekjes ook heel knus en sfeervol. Koken in de keuken, samen tafelvoetballen, hockeyen, dansen op het podium of juist in de poppen- of bouwhoek spelen. Het kan allemaal. Voor de jongsten is er een eigen lokaal waar ze met leeftijdsgenoten kunnen spelen. De 8+ ruimte is volledig ingericht voor de oudste kinderen. Hier worden de leukste, spannendste activiteiten georganiseerd die echt geschikt zijn voor oudere kinderen. Kortom, het Kraaiennest betekent: spelen met uitdaging voor alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Samen met kinderdagverblijf het Piratenschip vormen wij kindercentrum het Piratenschip. Zo bieden wij voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind.

Slecht weer bestaat niet

Buiten spelen doen we iedere dag. We doen een uitstapje of spelen in onze tuin. En om in de sfeer te blijven van de locatie is gekozen voor een groot klimtoestel in de vorm van een piratenschip.

Iedere vakantie een cool thema

Ook in de vakanties zijn er kook-, sport- en spelactiviteiten bij BSO het Kraaiennest. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Leven als een beroemdheid. Met teQ de wereld rond. Techniek. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of maken andere bijzondere uitstapjes. Of gaan ze mee boodschappen doen op de markt. Laat uw kind het zelf beleven!

Samenwerking Drie Koningenschool

Het Kraaiennest biedt opvang voor kinderen van de Drie Koningenschool. Lopend en fietsend halen de pedagogisch medewerkers de kinderen op van beide locaties. Ook tijdens studiedagen en vakanties bieden wij opvang.

Kaart laden...