Buitenschoolse opvang de Tovertuin

ruime speellokalen
Fit & Fun-activiteitenprogramma
opvang voor kinderen t/m 12 jaar

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

030 677 15 52

LRK-nummer

771993390

Openingstijden

maandag na school - 18.30 uur
dinsdag na school - 18.30 uur
woensdag na school - 18.30 uur
donderdag na school - 18.30 uur
vrijdag na school - 18.30 uur

Tijdens de schoolvakanties zijn wij geopend van 07.30 tot 18.30 uur.

Adresgegevens locatie

Kweektuinlaan 1
3452 SR Vleuten
030 - 890 86 80

Locatiemanager

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Plezier met Fit & Fun

Op BSO de Tovertuin werken wij met het Fit & Fun-programma. Wij noemen het Fit & Fun omdat we naast allerlei sport- en spelactiviteiten ook andere activiteiten bieden. Zoals kunst en expressie, sport en bewegen, natuur, koken, drama, techniek en nog veel meer. In een cyclus van 6 tot 8 weken (van vakantie tot vakantie) bieden wij dagelijks activiteiten aan met een specifiek thema gericht op de leeftijd van uw kind. Hierbij spelen we vaak op de sportvelden of het schoolplein van basisschool de Twaalfruiter. Samen met kinderdagverblijf de Tovertuin en peuteropvang de Tovertuin. Zo bieden wij voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind.

Iedere vakantie een cool thema

Ook in de vakanties zijn er kook-, sport- en spelactiviteiten bij BSO de Tovertuin. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Leven als een beroemdheid. Licht en donker. Techniek. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of de bibliotheek. Of gaan ze mee boodschappen doen op de markt. Laat uw kind het zelf beleven!

Opvang voor het jongere kind

Op de Tovertuin worden kinderen van vier tot en met twaalf jaar opgevangen. De kinderen worden in verschillende ruimtes opgevangen met leeftijdsgenootjes. We hebben negen verschillende kleine groepen van maximaal twintig kinderen. Zo kunnen we onze activiteiten aanpassen aan de leeftijd van uw kind. Dus veel individuele aandacht met speelgoed voor kinderen van die leeftijd.

Samenwerking

Op BSO de Tovertuin worden kinderen van basisschool de Twaalfruiter, Boomgaarden en Tuinlanden, opgevangen. Op alle dagen van de week worden de kinderen op onze locatie opgevangen. Op woensdagen en vrijdagen zijn er vaak wat minder kinderen en spelen zij samen in een aantal ruimtes.

Kaart laden...