Buitenschoolse opvang de Toverkunst

voetbal- en basketbalveld
Fit & Fun-activiteitenprogramma
gevestigd in basisschool de Twaalfruiter, locatie Tuinlanden

Informatie & Plaatsing Kinderopvang

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang.
030 677 15 52

LRK-nummer

233024372

Openingstijden

maandagna school - 18.15 uur
dinsdagna school - 18.15 uur
woensdag (bij de Tovertuin)na school - 18.15 uur
donderdagna school - 18.15 uur
vrijdag (bij de Tovertuin)na school - 18.15 uur


Voorschoolse opvang

maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 08.30 uur (ma, di en do)

Tijdens de schoolvakanties zijn wij geopend van 07.30 tot 18.15 uur.

Adres

Kweektuinlaan 11
3452 SR Vleuten
030 - 890 86 80
06 - 822 047 72

Locatiemanager

Kitty de Jong

Neem contact met ons op

Contactformulier
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Fit & Fun-activiteiten

Op BSO de Toverkunst werken wij met het Fit & Fun-programma. Wij noemen het Fit & Fun omdat we naast allerlei sport- en spelactiviteiten ook andere activiteiten bieden. Zoals kunst en expressie, sport en bewegen, natuur, koken, drama, techniek en nog veel meer. In een cyclus van 6 tot 8 weken (van vakantie tot vakantie) bieden wij dagelijks activiteiten aan met een specifiek thema en gericht op de verschillende leeftijdscategorieën. Of uw kind 7 is of 12, er is altijd een passende activiteit.

Iedere vakantie een cool thema

Ook in de vakanties zijn er kook-, sport- en spelactiviteiten bij BSO de Toverkunst. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Leven als een beroemdheid. Licht en donker. Techniek. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of de bibliotheek. Of gaan ze mee boodschappen doen op de markt. Laat uw kind het zelf beleven!

Zes jaar en ouder

Op de Toverkunst worden kinderen van zes jaar en ouder opgevangen. We hebben vier lokalen in de school die we op leeftijd ingedeeld hebben. Daarnaast maken we graag gebruik van het voetbal- en basketbalveld van de school. Op maandag, dinsdag, donderdag en in de vakanties zijn we vaak te vinden in een van de drie ruime speelhallen.

Samenwerking

De Toverkunst zit in basisschool de Twaalfruiter, locatie Tuinlanden. Binnen de school hebben we een ruimte voor de kinderen die van BSO de Tovertuin doorstromen naar BSO de Toverkunst. Op woensdag en vrijdag worden de kinderen van BSO de Toverkunst op BSO de Tovertuin opgevangen. De oudste kinderen spelen wel regelmatig een gedeelte van de dag in hun eigen ruimte op BSO de Toverkunst.

kaart