Buitenschoolse opvang de Toverboom

Fit & Fun-activiteitenprogramma
grote buitenspeelruimte bij basisschool de Twaalfruiter
kinderparticipatie

Informatie & Plaatsing Kinderopvang

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang.
030 677 15 52

LRK-nummer

178407677

Openingstijden

maandagna school - 18.15 uur
dinsdagna school - 18.15 uur
woensdag (bij de Tovertuin)na school - 18.15 uur
donderdagna school - 18.15 uur
vrijdag (bij de Tovertuin)na school - 18.15 uur

Voorschoolse opvang
maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 08.30 uur (woe en vrij op BSO de Toverkunst)

Tijdens de schoolvakanties zijn wij geopend van 07.30 tot 18.15 uur (op BSO de Toverkunst).

Adres

Doyenneperenlaan 1
3452 EC Vleuten
030 - 890 86 80
06 - 12 05 94 30 / 06- 12 97 99 77

Locatiemanager

Kitty de Jong

Neem contact met ons op

Contactformulier
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Fit & Fun-activiteiten

Op BSO de Toverboom werken wij met het Fit & Fun-programma. Wij noemen het Fit & Fun omdat we naast allerlei sport- en spelactiviteiten ook andere activiteiten bieden. Zoals koken, muziek, drama, creatieve activiteiten en nog veel meer. In een cyclus van 6 tot 8 weken (van vakantie tot vakantie) bieden wij dagelijks activiteiten aan met een specifiek thema. Gericht op drie verschillende leeftijdscategorieën. Of uw kind 4 is of 12, er is altijd een passende activiteit.

Uw kind heeft een stem

Bij BSO de Toverboom betekent buitenschoolse opvang vooral plezier. Plezier in activiteiten. Plezier met elkaar. Uw kind mag zelf kiezen wat het gaat doen. We vragen de kinderen wat ze leuk en belangrijk vinden op de BSO. Samen met uw kind zoeken we leuke, leeftijdsgerichte activiteiten. Heerlijke hapjes maken in de keuken, sporten, de natuur in, spelletjes doen, creatief bezig zijn of op bezoek bij Billy en Willy. Onze geadopteerde varkens op de kinderboerderij. Want we zijn graag buiten. Bijvoorbeeld op het afgesloten speelterrein van de Twaalfruiterschool. Daar hebben we volop ruimte om te rennen, voetballen, lekker in de zandbak te spelen of op de speeltoestellen te klimmen.

Iedere vakantie een cool thema

Ook in de vakanties zijn er kook-, sport- en spelactiviteiten bij BSO de Toverboom. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Leven als een beroemdheid. Licht en donker. Techniek. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of de bibliotheek. Of gaan ze mee boodschappen doen op de markt. Laat uw kind het zelf beleven!

Samenwerking

Op BSO de Toverboom worden kinderen van basisschool de Twaalfruiter, locatie Boomgaarden opgevangen. Wij maken gebruik van twee mooie ruimtes in de school. Makkelijk en vertrouwd, voor de kinderen en u. Daarnaast werken we veel samen met de BSO-locaties de Tovertuin en de Toverkunst.

kaart