Buitenschoolse opvang Boerderij de Balije

prachtige locatie in monumentale boerderij
kleindschalige opvang met max. 50 kinderen
veel aandacht voor kinderparticipatie

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

030 677 15 52

LRK-nummer

482579821

Openingstijden

maandag na school - 18.15 uur
dinsdag na school - 18.15 uur
woensdag na school - 18.15 uur
donderdag na school - 18.15 uur
vrijdag na school - 18.15 uur


Tijdens de schoolvakanties zijn wij geopend van 07.30 tot 18.15 uur.

Augustusweg 36
3453 K De Meern
030 - 669 10 23

Locatiemanager

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Via de oude Romeinse weg

Een BSO met een boeiende geschiedenis. Een prachtige boerderij, volledig gerenoveerd maar nog wel met de elementen van vroeger. Via de oude Romeinse weg lopen de kinderen samen met de pedagogisch medewerkers van school naar de BSO. BSO Boerderij de Balije stemt de verschillende ruimtes af op de leeftijd van de kinderen en activiteiten die gedaan kunnen worden. In het voorhuis worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar. Op de eerste verdieping hebben de oudste kinderen van de buitenschoolse opvang hun eigen onderkomen. Samen met kinderdagverblijf Boerderij de Balije vormen wij kindercentrum Boerderij de Balije. Zo bieden wij voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind.

Genoeg te doen in het voorhuis

Op de begane grond van het voorhuis en op de eerste verdieping van de oude stal zijn de ruimtes ingericht voor de verschillende leeftijdsgroepen. Elke ruimte biedt weer andere mogelijkheden voor activiteiten. BSO Boerderij de Balije heeft twee huiskamers, een atelier, een beweeglokaal, een spelletjeslokaal en een ruimte om te kunnen ontspannen. Ook buiten de locatie zijn meerdere speelvelden waar buiten gespeeld kan worden. Daarnaast spelen we vaak in de aangrenzende speeltuin.

Fit & Fun-workshops

Het hele jaar werken we met thema’s vol uitdagende activiteiten. Zo leren de kinderen spelenderwijs heel veel vaardigheden. Ook cursussen en workshops zijn onderdeel van het aanbod. Sport, kunst, dans, drama en nog zoveel meer. Gegeven door de medewerkers zelf of door professionals van buiten onze organisatie. In de schoolweken werken we met het Fit & Fun-concept. Elke dag bieden we workshops aan waar uw kind zich voor in kan schrijven. Workshops zoals bijvoorbeeld techniek, kunst, koken en taekwondo.

Iedere vakantie een cool thema

In de vakanties zijn er kook-, sport- en spelactiviteiten bij BSO Boerderij de Balije. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Leven als een beroemdheid. Met teQ de wereld rond. Techniek. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of maken andere bijzondere uitstapjes. Of gaan ze mee picknicken in het park. Laat uw kind het zelf beleven!

Kinderen hebben een stem

Wij luisteren graag naar kinderen. Zij hebben de leukste ideeën. Voor ons de uitdaging om ze ook tot uitvoer te brengen. En het leuk te maken voor jong én oud! In de kinderraad kunnen kinderen meepraten over activiteiten, speelgoed en vakantieprogramma’s.

Samenwerking

We hebben goed contact met basisscholen Pantarijn, Het Veldhuis en De Krullevaar.

Kaart laden...