Kinderdagverblijf

KOKO folder wennen op het kinderdagverblijfAandacht en zorg voor uw kind

Het kinderdagverblijf bij KOKO Kinderopvang is er voor kinderen vanaf 6 weken tot het moment dat ze naar de basisschool gaan. Of ze nu 14 weken oud zijn, of bijna 4. Met veel aandacht zorgen wij voor uw kind en stimuleren de ontwikkeling op sociaal-emotioneel, cognitief en motorisch vlak. Zoals leren lopen en praten, zindelijk worden, mensen herkennen en samenspelen. De zorg voor uw kind start voor ons al voordat uw kind bij ons op de opvang komt. Daarom hebben wij handige informatie over het wennen voor u op een rijtje gezet in een folder.

Structuur en regelmaat

Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor een omgeving met structuur en regelmaat waarin uw kind zich veilig en blij voelt. Een duidelijke dagindeling en vaste groepen bieden structuur en geven uw kind een fijn en vertrouwd gevoel. Er is een rustige plek waar zij kunnen slapen. Naast de dagelijkse zorgmomenten is er tijd voor spelletjes, zingen, creativiteit, voorlezen, buitenspelen en vrij spel. Doordat de ruimtes zijn ingedeeld in verschillende speelhoeken is er veel variatie in spel mogelijk. Het speelgoed stemmen we af op de leeftijd van de kinderen.

Inschrijven en meer informatie

Vanaf het moment dat u zwanger bent, kunt u uw kind inschrijven. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen met onze afdeling Klantcontact & Advies: 030 677 15 52. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om langs te komen! U kunt hiervoor een afspraak maken bij de locatie die u graag wilt bezoeken.

Inschrijven Tarieven

Locaties

LocatieAdresPostcodePlaats
Boerderij de BalijeAugustusweg 363453 KSDe Meern
de TovertuinKweektuinlaan 13452 SRVleuten
de VeldmuisSt. Pietersberg 12a3453 PHDe Meern
het PapegaaiennestHooiweide 62811 JEReeuwijk
het PiratenschipWoerdlaan 143454 VKDe Meern
het ZandkasteelTeunisbloemlaan 443452 CBVleuten
HotoldeBotolKortland 213451 VDVleuten
KiekeboeLaan van Rapijnen 303461 GHLinschoten
Olleke BollekeMereveldlaan 10a3454 CGDe Meern