Kinderdagverblijf het Piratenschip viert 10-jarig bestaan

Op 1 juli bestond kinderdagverblijf het Piratenschip 10 jaar. Een mijlpaal. En die werd dan ook gevierd. Het grote feest dat gepland stond voor ouders en kinderen kon door alle coronamaatregelen helaas niet doorgaan. Maar de kinderopvanglocatie heeft het jubileum op een andere feestelijke manier gevierd.

Een week lang feest

In de week van 6 tot 10 juli was het feest op kinderdagverblijf het Piratenschip. De hele week stond in het teken van het 10-jarig jubileum en begon met een heerlijke taart voor de kinderen. “Uiteraard wilden we deze mijlpaal vieren met iedereen, inclusief alle ouders”, vertelt Kitty de Jong, locatiemanager bij het Piratenschip. Maar door het coronavirus werd het programma wat aangepast. “Nu hebben we er een feestje van gemaakt met alle kinderen!”

Leuke activiteiten

De hele week stonden er leuke activiteiten voor de kinderen op het programma. Er stond een springkussen en er werden oud-Hollandse spelletjes gedaan. Ook kregen de kinderen de mogelijkheid om glittertatoeages op hun arm te maken. Uiteraard was er ook ruimte om te dansen en zingen. “Al met al hebben we ondanks de bijzondere periode toch een leuk feest gehad. Op naar de volgende 10 jaar!”, aldus Kitty.

14 juli 2020