KIDSclub

Méér … vrijheid, zelfstandigheid, uitdaging en de leukste activiteiten = blije kinderen!

KIDSclub, speciaal voor oudere kinderen

Oudere basisschoolkinderen willen meer vrijheid, zelfstandigheid en uitdaging. KOKO Kinderopvang begrijpt dat. Voor kinderen van 8 tot 14 jaar is er daarom de KIDSclub. Uw kind beleeft bij de KIDSclub leuke, afwisselende en uitdagende activiteiten en workshops samen met leeftijdsgenoten. Ook begeleiden wij uw kind op weg naar zelfstandigheid, bijvoorbeeld bij het van en naar school toegaan.

Wat gebeurt er op de KIDSclub?

De KIDSclub is een plek waar kinderen van alles kunnen doen. Van gamen op de loungebank tot spelletjes spelen aan tafel. Waar vrienden worden verslagen tijdens een potje tafelvoetbal of een potje poolen. Maar ook een plek waar ze na een drukke schooldag even kunnen bijkomen op de zitzakken of rustig kunnen lezen in de chillhoek.

Er is ook ruimte voor creativiteit: op ons podium komen hele toneelstukken, liedjes en dansen tot leven. En kinderen die creatief zijn met hun handen, kunnen hun hart ophalen in het atelier en een de werkplaats. En natuurlijk komen we in beweging. Op het buitenterrein of in de sportzaal is daar alle ruimte voor. Kortom: de KIDSclub, daar wil je bijhoren!

Zelfstandigheid, meedenken en meepraten

Het grootste verschil tussen de BSO en de KIDSclub zit hem in het laatste woord. De KIDSclub is een club! Wij laten de kinderen meedenken en meepraten. Bijvoorbeeld over wat we gaan doen, hoe de ruimte is ingericht en bij de aanschaf van spelmateriaal. Dit betekent niet dat kinderen alles beslissen. Participatie houdt vooral in: samen zoeken naar oplossingen!

Inschrijven of meer informatie?

Dan kunt u bellen met één van onze medewerkers via 030 677 15 52. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om langs te komen! Maak hiervoor een afspraak bij de locatie die u graag wilt bezoeken. Dit kan bij De Tovertuin of Het Zandkasteel. Op deze twee locaties hebben we de KIDSclub.