Kunst & Expressie


Zingen, muziek, dansen, kunst, schrijven en toneel.
Dit en veel meer gaan de kinderen ervaren. In 2015 ligt de focus op Kunst & Expressie. Leren, creëren, genieten en ontdekken wat je leuk vindt. Je uiten op verschillende manieren. Dat is een hele kunst!

Kinderen krijgen hiermee de mogelijkheid om eigen talenten en vaardigheden te ontwikkelen. Zo worden zij voorbereid op een goede toekomst. Dit is één van de vier basisdoelen uit de Wet Kinderopvang. Expressie, kunst en de creativiteit die daarbij hoort zijn belangrijk voor de ontwikkeling van de hersenen. Bijvoorbeeld bij tekenen leer je om te kijken, bij musiceren leer je om te luisteren. Dit zijn vaardigheden die ook weer belangrijk zijn om te leren lezen. Kunst en Expressie gebruiken we om de ontwikkelingsgebieden van kinderen te stimuleren. Letterlijk en figuurlijk Samen De Wereld Kleuren. Dat zorgt voor meer zelfvertrouwen. Een belangrijke eigenschap in een steeds veranderende wereld. Bovendien is bezig zijn met kunst en expressie heel erg leuk!

Natuurlijk blijven we in 2015 ook bezig met sporten en bewegen, met gezonde voeding en de natuur. Maar de focus ligt op Kunst & Expressie.

Kunst & Expressie thema

januari-februari

Zingen

maart-april

Muziek

mei-juni

Dansen

juli-augustus

Kunst

september-oktober

Schrijven

november-december

Toneel

Vragen?
Wij bellen u wanneer het u uitkomt.
Direct contact?
Bel: 030 - 677 15 52
Facebook
Bekijk niet-mobile website