Inschrijven

Uw kind inschrijven?

U kunt uw kind inschrijven via de website of u kunt het inschrijfformulier uit het informatiepakket invullen en opsturen. Na ontvangst van het volledig ingevulde inschrijfformulier nemen we uw inschrijving in behandeling en ontvangt u een bevestiging. Ongeveer drie maanden voor de gewenste plaatsingsdatum geven wij u schriftelijk of telefonisch duidelijkheid over de plaatsingsmogelijkheden.

Wanneer is een plaatsing definitief?

De plaatsing is definitief wanneer u akkoord bent gegaan met de plaatsingsovereenkomst. U ontvangt de plaatsingsovereenkomst in het ouderportaal. Vanaf dat moment geldt een opzegtermijn van één maand.

Wachtlijst

Wabnneer er geen plaatsingsmogelijkheid is, wordt de aanmelding van uw kind op een wachtlijst geregistreerd. Wanneer voor het kindercentrum, dat uw voorkeur heeft, een wachtlijst geldt of de inschrijving in de toekomst ligt, wordt de aanmelding door de medewerkers van de afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang (IPK) schriftelijk of elektronisch bevestigd. De verschillende opvangsoorten kennen ieder een eigen wachtlijst. Indien u de aanmelding niet wilt handhaven, kunt u deze kosteloos, zonder opgaaf van reden, telefonisch of schriftelijk annuleren bij de afdeling IPK.

Ouderportaal

Wij maken gebruik van een ouderportaal. Dit is een beveiligde omgeving via onze website waarin u direct toegang heeft tot uw facturen, jaaropgaven, tariefswijzigingen en plaatsingsovereenkomst(en). Ook kunt u in het ouderportaal gemakkelijk aanpassingen doen in uw naam- en adresgegevens. Heeft u nog geen inloggegevens, dan kunt u zich via het ouderportaal ook direct registreren.

Plaatsingsovereenkomst opzeggen?

U kunt opzeggen per 1e of de 16e dag van de maand. Hiervoor kunt u ons opzegformulier gebruiken. Meer informatie over opzeggen vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Heeft u vragen?


Neem dan contact op met één van onze medewerkers van de afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur op 030 677 15 52 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen u graag.

Inschrijfformulier kinderdagverblijf Inschrijfformulier buitenschoolse opvang
Vragen?
Wij bellen u wanneer het u uitkomt.
Direct contact?
Bel: 030 - 677 15 52
Facebook
Bekijk niet-mobile website