Buitenschoolse opvang

Uitdagende en wisselende activiteiten

De buitenschoolse opvang (BSO) is er voor kinderen vanaf 4 tot 13 jaar. En staat voor vrije tijd en plezier. Samen met uw kind geven we buiten schooltijd invulling aan leuke maar ook leerzame vrije tijd. Onze activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd en wensen van de kinderen. Sport, spel, muziek, koken, lezen, techniek of creatieve activiteiten wisselen elkaar af. Wij hebben op elke BSO een Fit & Fun-programma, waarbij kinderen zich kunnen inschrijven voor allerlei leuke workshops. En als uw kind even niets wil doen, is dat natuurlijk ook goed. In de vakanties hebben wij een supergaaf vakantieprogramma. Vakantie op de buitenschoolse opvang is een beleving, let maar op!

Heerlijke tijd op de buitenschoolse opvang na school

Hoewel er verschillen zijn tussen de locaties, is de dag gebaseerd op een vast ritme. Nadat de kinderen aankomen, eten we samen fruit. Dit is een moment voor de kinderen om hun verhaal van die dag kwijt te kunnen en om te schakelen. Daarna mogen de kinderen meedoen aan een georganiseerde activiteit of zelf iets kiezen.

In de vakanties is er een supergaaf vakantieprogramma

Van iedere vakantie maken wij van de buitenschoolse opvang een feest! Omdat we heel de dag de tijd hebben, wordt er voor iedere vakantie een speciaal activiteitenprogramma bedacht met één thema. Uw kind beleeft samen met mascotte teQ iedere vakantie een nieuw avontuur. Samen met de andere kinderen. Elke dag zijn er verschillende activiteiten. En natuurlijk gaan we ook op stap. De activiteiten worden afgestemd op de leeftijd van de kinderen. De oudste kinderen mogen zelf kiezen aan welke activiteiten zij deelnemen. Vakantie op de buitenschoolse opvang is een beleving, let maar op!

Van school naar de buitenschoolse opvang

Wij zijn geopend aansluitend op de schooltijden en hele dagen in de vakanties. Bij sluiting van scholen, bijvoorbeeld door studiedagen, biedt de BSO ook opvang. Een aantal locaties biedt voorschoolse opvang. De pedagogisch medewerkers brengen uw kind dan naar school. Indien uw kind oud genoeg is, mag het zelfstandig naar school. Na schooltijd worden de kinderen opgehaald uit school. Op vrijwel alle locaties worden de kinderen lopend opgehaald door de pedagogisch medewerkers. Bij andere locaties worden de kinderen opgehaald met een (elektrische) bakfiets. Een aantal van onze locaties is in de school gevestigd. Nog makkelijker.

De mening van uw kind telt

Zelfstandigheid bevorderen vinden wij belangrijk. Ook kinderparticipatie hoort bij zelfstandigheid. Daarom hebben kinderen bij ons inspraak. We laten hen meedenken en meepraten. Bijvoorbeeld over de inrichting van de ruimte, de aanschaf van spelmateriaal en het activiteitenaanbod. Dit betekent niet dat kinderen alles beslissen. Participatie houdt vooral in: samen zoeken naar oplossingen!

Inschrijven of meer informatie?

Dan kunt u bellen met onze afdeling Klantcontact & Advies: 030 677 15 52. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om langs te komen! U kunt hiervoor een afspraak maken bij de locatie die u graag wilt bezoeken.

Inschrijven Tarieven

Locaties

LocatieAdresPostcodePlaats
Boerderij de BalijeAugustusweg 363453 KSDe Meern
de TovertuinKweektuinlaan 13452 SRVleuten
de VeldmuisSt. Pietersberg 12a3453 PHDe Meern
het KraaiennestWoerdlaan 143454 VKDe Meern
het PapegaaiennestMeentweide 2A2811 JGReeuwijk
het ZandkasteelTeunisbloemlaan 443452 CBVleuten
Kabaal (4-9 jaar)Bovenkerkweg 783417 TAMontfoort
Kabaal Bovenbouw (9 jaar en ouder)Bovenkerkweg 163417 TAMontfoort
KiekeboeLaan van Rapijnen 303461 GHLinschoten
MikMak MaxiMereveldlaan 123454 CGDe Meern
MikMak MiniMereveldlaan 10a3454 CGDe Meern
Piek-O-BelloSchoolstraat 113451 AAVleuten
Piek-O-Bello JuniorSchoolstraat 73451 AAVleuten
UitdeKunstKortland 223451 VDVleuten
Villa VeldmuisKeerderberg 213453 RDDe Meern
KIDSclub de TovertuinKweektuinlaan 13452 SRVleuten
KIDSclub het ZandkasteelTeunisbloemlaan 443452 CBUtrecht