Buitenschoolse opvang Kiekeboe

Fit & Fun-activiteitenprogramma voor elke leeftijd
natuur en gezonde voeding staan centraal
gevestigd in Brede Vaart

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

030 677 15 52

LRK-nummer

720500333

Openingstijden

maandag na school - 18.00 uur
dinsdag na school - 18.00 uur
woensdag na school - 18.00 uur
donderdag na school - 18.00 uur
vrijdag na school - 18.00 uur


Voorschoolse en vakantie-opvang

Voorschoolse opvang is van maandag tot en met vrijdag vanaf 07.00 uur.

Vakantieopvang is van 07.00 of 07.30 - 18.00 uur.

Adresgegevens locatie

Laan van Rapijnen 30
3461 GH Linschoten
0348 - 49 85 82 06 - 30 41 36 50

Locatiemanager

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Leeftijdsgerichte activiteiten

Bij BSO Kiekeboe vinden we het belangrijk dat we de activiteiten leeftijdsgericht kunnen aanbieden. Daarom hebben we de verschillende groepen in leeftijden ingedeeld. 4 tot 7 jaar, 7 en 8 jaar en activiteiten voor kinderen vanaf 9 jaar. Zo bedenken we voor iedere leeftijd de leukste activiteiten. Voor de jongste kinderen is er een afgeschermde buitenplaats met een zandbak en verschillende buitenspeelmaterialen. Voor het buitenspelen maken we gebruik van het plein van de Timotheusschool. De oudste kinderen hebben hun eigen lokaal waar ze lekker kunnen ‘chillen’ en hun eigen ding kunnen doen. Als ze hun energie kwijt willen, kunnen ze gebruikmaken van de speelpleinen van de scholen. Ruimte genoeg! Huiswerk maken? Ook dat kan. Met of zonder begeleiding van de pedagogisch medewerker.

Fit & Fun

Dagelijks kan uw kind met ons Fit & Fun-programma kiezen uit ons enorme aanbod van workshops. Sport & spel, culinair, wetenschap & techniek, dans, muziek & drama, natuur of creatief. Uw kind kan zelf kiezen welke workshop het per dag wil doen. In een cyclus van 6 tot 8 weken (van vakantie tot vakantie) bieden wij dagelijks activiteiten aan met een specifiek thema en gericht op de verschillende leeftijdscategorieën. Of uw kind 4 is of 12, er is altijd een passende activiteit. Hiervoor maken we graag gebruik van de speelzalen in de Brede Vaart. Ook het Ecopark wordt regelmatig bezocht.

Iedere vakantie een cool thema

Ook de vakanties bij BSO Kiekeboe zijn een beleving! Er zijn kook-, sport- en spelactiviteiten. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Op reis met onze mascotte teQ. Techniek. Water. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of de bibliotheek. Of gaan ze mee boodschappen doen op de markt. Laat uw kind het zelf beleven!

Kinderparticipatie

Ieder kind heeft een mening en dat waarderen wij heel erg. Het ene kind wil graag sportief bezig zijn, het andere graag creatief en weer een ander leest graag. En dat mag allemaal bij BSO Kiekeboe. Want uw kind heeft een stem! En mag meedenken en meebeslissen over onze activiteiten. Hoe meer creatieve ideeën, hoe beter!

Samenwerking

Samen met kinderdagverblijf Kiekeboe en peuteropvang Kiekeboe vormen wij kindercentrum Kiekeboe. Zo bieden wij voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind. BSO Kiekeboe is gevestigd in de Brede Vaart in Linschoten. Ook het Centrum voor Jeugd en Gezin en twee basisscholen gevestigd in de Brede Vaart. Namelijk de Timotheus en Prins Clausschool.

Kaart laden...