Buitenschoolse opvang Kabaal Bovenbouw (9 jaar en ouder)

activiteiten voor de oudste kinderen
op het terrein van HC Montfoort
supercool vakantieprogramma

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.

030 677 15 52

LRK-nummer

735227251

Openingstijden

maandag na school - 18.00/18.30 uur
dinsdag na school - 18.00/18.30 uur
woensdag na school - 18.00/18.30 uur
donderdag na school - 18.00/18.30 uur
vrijdag na school - 18.00/18.30 uur


Voorschoolse opvang

Maandag tot en met vrijdag vanaf 07.00 of 07.30 uur op BSO Kabaal. De opvang vanaf 07.00 uur is inclusief ontbijt.

Tijdens de schoolvakanties zijn wij geopend van 07.00 of 07.30 tot 18.30 uur.

Adresgegevens locatie

Bovenkerkweg 16
3417 TA Montfoort
06 -102 246 16 06 - 30 41 36 50

Locatiemanager

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Voor de oudste kinderen

Als uw kind wat ouder wordt, is de uitdaging nog groter om hen een geweldige tijd te bezorgen na schooltijd. En dát kunnen we bij BSO Kabaal Bovenbouw! Ook voor deze leeftijdsgroep bedenken wij coole activiteiten. Maar wij niet alleen … wij nodigen uw kind van harte uit om zelf met ideeën te komen. Het is tenslotte zijn of haar vrije tijd. En wie kan er nou beter bedenken wat hij of zij wil dan het kind zelf! Ook over de regels denken ze mee. Dat zorgt voor draagvlak en kinderen voelen zich serieus genomen. Samen bedenken we de ene na de andere uitdagende activiteit.

Jonger dan 9?

Kinderen jonger dan 9 jaar zijn van harte welkom op BSO Kabaal. Op deze BSO zijn we echt gericht op de wat jongere kinderen. Alle spelmateriaal en activiteiten passen we hierop aan. Als uw kind 9 jaar wordt, stroomt hij of zij door naar BSO Kabaal Bovenbouw.

Fit & Fun

Dagelijks kan uw kind met ons Fit & Fun-programma kiezen uit ons enorme aanbod van workshops. Sport & spel, culinair, wetenschap & techniek, dans, muziek & drama, natuur of creatief. Uw kind kan zelf kiezen welke workshop het per dag wil doen. In een cyclus van 6 tot 8 weken (van vakantie tot vakantie) bieden wij dagelijks activiteiten aan met een specifiek thema en gericht op de verschillende leeftijdscategorieën. Of uw kind 4 is of 12, er is altijd een passende activiteit.

Iedere vakantie een cool thema

De vakanties bij BSO Kabaal Bovenbouw zijn een beleving! Er zijn kook-, sport- en spelactiviteiten. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Leven als een beroemdheid. Op reis met onze mascotte teQ. Techniek. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of de bibliotheek. Of gaan ze mee boodschappen doen op de markt. Laat uw kind het zelf beleven!

Samenwerking

BSO Kabaal Bovenbouw ligt dichtbij de verschillende basisscholen Graaf Jan van Montfoortschool, de Howiblo, de Hobbitstee en de Heeswijckschool. Naast de locatie ligt het hockeyveld van HC Montfoort, waar we vaak te vinden zijn.

Kaart laden...